🚀Billig Levering til DK, NO og SE

Tasker(95 items)

Tasker

Om det er lædertasker, bæltetasker, skuldertasker eller en clutch, du søger, så kig med her, hvor vi har samlet fineste tasker. Hvilken taske skal følge dig igennem tykt og tyndt denne sæson? Hvis du er på udkig efter en ny taske, der skal hænge trygt på din arm, får du her inspiration til, hvilken taskemodel du skal gå efter. Er du mere til de budgetvenlige udgaver, er der heldigvis også MANGE at vælge imellem.

Håndtasker

I forhold til alsidighed er du lidt foran alle andre: dametasker, der kan kombineres på kryds og tværs, kan bruges til næsten alle outfits. Den tidløse og smarte farve gør dem til allroundaccessories. Den lille, beskedne model er helt ideel til aftenkjolen. Den anden dametaske giver med sin større volumen tilstrækkelig plads til dokumenter og kan derfor bruges sammen med businessoutfittet.

Lædertasker til damer

Hvis du beslutter dig for en taske af ægte læder, har du i lang tid glæde af en elegant følgesvend til både hverdag og finere anledninger. Materialet er nemlig særdeles slidstærkt og robust. Har du tøj på af læder, skal du sørge for, at taske og tøj er af samme type læder. Det vil sige, at en taske af glat skind passer godt til en jakke af glat skind, og at en ruskindstaske er perfekt til et par ruskindsbukser.

Skuldertasker til damer

Lille lædertaske eller stor shopper: De trendy tasker med skulderrem fås i mange forskellige udførelser. Til en finere middag er eksempelvis den lille, ensfarvede skuldertaske det rigtige valg, mens computertasken med mange rum og polstring er mere velegnet til turen til arbejde eller universitetet. En mellemstor skuldertaske er også rigtig god at have med på indkøb. Når du vælger taske, skal du dog tænke på, at en stor taske ofte indbyder til, at man tager flere ting med på farten.

Fra minipunge til ekstrastore punge

Store damepunge er særdeles velegnede til hverdagsbrug. De mange mønt- og stikrum sikrer overskuelig opbevaring af penge og kort. Minipunge er derimod rigtigt praktiske, når du kun vil have udvalgte ting med fra din store pung eller kun har lidt plads i tasken. Den er flad, har en sikker lukning og har på trods af sit kompakte format tilstrækkeligt med plads til penge, kørekort og hævekort. Vi har gjort det nemmere for dig at bevare overblikket og samlet sæsonens smukkeste og mest moderigtige tasker inddelt i kategorier, så du kan finde den helt perfekte og undgå fejlkøb. Lige her. Helt gratis levering. Fra os til dig. Vi håber, du finder din nye bedste ven! Køb Lækre Skuldertasker hos nytilbud.dk til damer på nettet. Stort udvalg af tasker og skønne skuldertasker til kvinder online. Her på siden kan du altid finde et stort udvalg, og vi kan næsten garantere, at der også er noget for din smag. Find favoritten her.

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk