🚀Billig Levering til DK, NO og SE

Elektrisk fluefanger indendørs og udendørs(4 items)

Elektrisk fluefanger & insektdræber

Er du generet af fluer og/eller andre irriterende insekter, så er den nemmeste og mest humane måde at komme af med dem på at bruge en elektrisk fluefanger eller insektdræber. På et splitsekund er fluen eller insekterne døde. Kan anvendes både privat og i erhvervslokaler. Hvis du gerne vil af med fluer og insekter på en nem, hurtig og human måde, så er elektriske fluefangere og insektdræbere vejen frem. Ingen døde fluer eller insekter, der er klasket ud på væggen, eller som skal samles op fra gulvet.  

En insektfanger er et ekstra kort på hånden

Vi har nok alle prøvet at sidde og nyde et lækkert måltid, som pludselig bliver forstyrret af et eller flere insekter. Det er utroligt irriterende. Har du også prøvet at stå midt i madlavningen og bruge en masse energi på at undgå, at insekter sætter sig på det, du er ved at fremtrylle? Insekter kan med andre ord være til stor gene – derfor er det en gave at have en effektiv insektfanger. Den kan gøre frustrationerne mindre og medvirke til, at du lettere holder fokus på det, du er i gang med. Vi håber derfor, at der er en insektfanger, som du kan bruge her på siden. Så har du snart et ekstra kort på hånden i kampen mod insekterne. Du kan også med fordel bruge insektspray eller fluefælder.  

Insektdræbere

Hos Nytilbud.dk har vi altid et godt udvalg af insektdræbere og elektrisk fluefanger, og du finder helt sikkert en insektdræber, der matcher dit behov. Insektdræbere er elektriske apparater, som er nemme at bruge og er meget effektive. Se vores store udvalg af elektriske Fluesmækkere, Myggelamper og UV Lysrør. Køb elektroniske insektfangere , fluesmækker, el insekfælde, insekt fanger til stikkontakten, insektfælder insektdræber, trappy, flyshield, og insekt støvsuger fra Nytilbud.dk - online salg af effektive midler mod insekter. Samme professionelle produkter som anvendes af autoriserede skadedyrsbekæmpere.

UV Elektriske fluefanger

Fluer kan til tider være irriterende, især hvis man har en hel sværm af dem. Du kan heldigvis nemt slippe af med fluer ved at benytte en fluefanger. I denne artikel finder du en række forskellige elektriske fluefanger, så du kan finde frem til den bedste variant til dig. På listen finder du bl.a. et produkt, der har klaret sig godt i elektrisk fluefanger test. Du finder dog også andre typer af fælder, der bare skal placeres rundt i huset for at få bugt med fluerne. Uanset hvad du leder efter, er vi sikker på, at du kan finde det på denne liste af de bedste elektriske fluefanger. Indendørs udendørs hængestol

Derfor skal du vælge en Markedets bedste elektriske fluefanger Insektdræber

Er du træt af insekter af enhver art, der flyver rundt i de varmere måneder? I så fald kan en Insektdræber hjælpe dig med at holde insekterne væk fra dig. Denne fine elektriske fluefanger tiltrækker nemlig automatisk insekterne ved hjælp af UV lys. Herefter bliver insekterne dræbt, når de rammer en strømtråd i produktet. PRAKTISK - det vil være egnet til brug, hvor vi ikke ønsker insekter, det vil være perfekt i lejligheder, hoteller, bungalows og mange andre steder. Efter at have indsamlet flere insekter ved hjælp af et aftageligt stativ, kan vi fjerne dem fra lampen, hvilket gør rengøring af lampen meget lettere og hygiejnisk på samme tid. Fodmassage Sandaler

Insektfangere

Fluer er ikke velkomne i de fleste hjem. De er til stor gene, da de sætter sig på beboerne, på deres mad mv. Derfor er der også mange, der gerne vil have hjælp til at komme af med dem. Det kan man gøre på mange måder, men ikke alle løsninger er lige effektive. Fx kan du lave dine egne hjemmelavede fluefælder. Vil du være sikker på, at du får sat en effektiv fælde op, er det dog en god idé at købe én. Her er der dog også flere typer fælder at vælge mellem, hvilket du skal være opmærksom på. Hvis du er i tvivl om, hvad du har af muligheder, er du kommet til rette sted. Det finder du nemlig markedets bedste elektriske fluefanger her. Insekter kan tage pippet fra enhver – især når de summer og sætter sig på armen eller andre steder. Og ofte dukker der et nyt insekt op, så snart man har gjort det af med et eksemplar. Men du kan heldigvis gøre andet end at baske rundt med en fluesmækker. Hos Harald Gavek finder du nemlig effektive insektfangere. Vi forhandler eksempelvis varianten, der er formet som en ketsjer. Ketsjeren gør det af med insektet, når det kommer i kontakt med gitteret. Du kan også vælge en model, der kan stå eller hænge – insektfangeren vil både tiltrække og dræbe insekter. Det kan dog være, at det du mangler, er en reservedel til din fanger?

En insektfanger er et ekstra kort på hånden

Vi har nok alle prøvet at sidde og nyde et lækkert måltid, som pludselig bliver forstyrret af et eller flere insekter. Det er utroligt irriterende. Har du også prøvet at stå midt i madlavningen og bruge en masse energi på at undgå, at insekter sætter sig på det, du er ved at fremtrylle? Insekter kan med andre ord være til stor gene – derfor er det en gave at have en effektiv insektfanger. Den kan gøre frustrationerne mindre og medvirke til, at du lettere holder fokus på det, du er i gang med. Vi håber derfor, at der er en insektfanger, som du kan bruge her på siden. Så har du snart et ekstra kort på hånden i kampen mod insekterne.

Skarpe priser og hurtig leveringstid på insektfangere

Søger du en billig insektfanger, og vil du gerne have den snart? Så er du kommet til den rette forhandler. Gavek har prisgaranti, og derfor gør vi meget ud af at holde priserne nede. Gavek er stedet, når du ønsker at styrke kampen mod insekterne, uden at det skal koste kassen. Og hvis irritationen over insekterne er ved at blive alt for stor, vil du sikkert blive glad for vores hurtige leveringstid. Den hurtige leveringstid og de skarpe priser gælder selvfølgelig også for reservedele som lysstofrør til insektfangere. Bestil en effektiv insektfanger eller reservedel i dag – inden længe står du meget stærkere i kampen mod de irriterende insekter.

Hvorfor havner fluerne i hjemmet?

Der findes flere typer fluer i Danmark. Det er ikke dem alle, der søger mod almindelige hjem. Det er primært den type flue, der hedder stuefluen, der gør det. Som navnet også antyder, er det nemlig en type flue, der er kendt for at leve i menneskers boliger. Det videnskabelige navn er ’Musca domestica’. Det er latin, og betyder da også ’hjemlig flue’. Der er dog nogle typer af boliger, der er mere præget af fluer, end andre. Det er især folk, der bor tæt på et landbrug eller husdyrhold, der kan vise sig at være meget plaget af fluer. Det er der flere grunde til, men det handler dog især om, at de tiltrækkes af ådsler og ekskrementer.

Der skal ikke meget til at tiltrække fluer

Der er mange, der tror, at der skal noget helt ekstraordinært til at tiltrække fluer. Det er dog ikke tilfældet. I de fleste tilfælde skal der faktisk næsten intet til, for at tiltrække fluer. Faktisk kan det blot være i tilfælde af, at der er noget lidt for gammelt køkkenaffald eller overmoden/rådden frugt, der ligger i dit køkken. His du har en kompostbunke i haven, skal du også være opmærksom på, at det er noget, der tiltrækker mange fluer. Du vil dog også kunne se, at din frugt er fordærvet, hvis du kan se, at fluer er begyndt at kredse om din skål eller kurv med frugt. Det tyder derfor på, at det er på tide, at du får smidt det gamle frugt ud. Når frugt går ind i sin forrådnelsesproces, afgiver det en vis varme og en næringsrig væske. Det er en væske, der siver ud fra frugterne. Både varmen og væsken er som guf for fluer. Derfor er det også klart én af de ting, der er med til at tiltrække flest fluer til din bolig.  
Nytilbud.dk har vel den bedste elektriske fluefanger på markedet og er særdeles holdbar og dermed egnet til ethvert miljø. Kvalitet kombineret med den gode pris betyder, at den kan bruges til næsten alle formål omkring insektbekæmpelse.
     

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk