🚀Levering kun: 29 DKK

Shaktimåtte - Pigmåtte(5 items)

Akupunkturpude og pigmåtte: Et effektivt middel til lindring af stress, smerte og spændinger

En akupressurv pigmåtte giver afslapning, bedre blodcirkulation, smertelindring, og hjælper dig til at sove. En akupressur Sømmåtte kan hjælpe dig som har:
  • Muskelsmerter i ryg, nakke eller skuldre
  • Stress
  • Søvnproblemer
  • Fibromyalgi
  • Whiplash m.m.
Akupressur Sømmåttens pigge har afrundede spidser så de ikke stikker, men det er en god idé at anvende et håndklæde eller en t-shirt som underlag og på den måde regulere piggenes tryk, hvilket du altid bør gøre hvis du har en sart hud. Lig på måtten i 20-40 minutter, helst et par gange om ugen. Du kan sagtens benytte Akupressur-/Sømmåtten hver dag. Følelsen du skal have ved brug af måtten er "nicely painful", altså "skønt smertefuldt", hvorved du opnår den fulde effekt. Vi har alle forskellig smertetærskel, så de fleste mennesker vil skulle ligge på et håndklæde eller have en tynd trøje på. Forsøg dig frem for at finde den rigtige følelse. Måttens pigge er afrundede.
  • Sømmåtten leveres med en udførlig vejledning i, hvor og hvordan du kan ligge på den.
  • Sømmåtten afgiver ingen farlige kemikalier ved hudkontakt. Rengøring sker med vand, og den kan tåle sæbe og opvaskemiddel.

Massage I hjemmet

RYG

Øvelse 20+ minutter I begyndelsen kan det række, at du ligger 10-15 minutter per gang på din Shaktimåtte for senere at øge dette til 20-40 minutter. Det er ikke farligt at ligge længere, eller hvis du tilfældigvis falder i søvn. Anvend den når du har tid og lyst, gerne hver dag. Afslapning eller rolig aktivitet anbefales efter anvendelse. Shaktis akupressurmåtte er baseret på den indiske pigmåtte. Tusindvis af pigge skaber et tryk mod huden og musklerne, og giver hjælp til cirkulation, afslapning, mental klarhed og velbefindende.

NAKKE & SKULDRE

Øvelse 10+ minutter Anvend din shaktimåtte eller rul din akupressurmåtte sammen for at skabe tryk under nakke og skuldre. Den her position kan være særligt brugbar, hvis du føler stress og spændinger i kroppen. Dårlig holdning ved stående og stillesiddende arbejde kan resultere i spændinger omkring nakke og skuldre. At bruge Shaktimåtten omkring dette område kan virke formildende for dine trætte og spændte muskler omkring nakken og skuldrene.

FØDER

Øvelse 5+ minutter Dine fødder består af en stor mængde trykpunkter, hvilket gør, at en stående position på Shakti akupressurmåtte giver en dyb akupressureffekt. Prøv at stå på Shaktimåtten i begyndelsen af dagen eller sidst på dagen. Begge kan hjælpe den normale cirkulation med at komme i gang, massere trætte fødder eller give dig energi til en god start på dagen. Anvend strømper i begyndelsen, for siden at avancere til at være barfodet. Find din shaktimåtte og tilbehør.

OPBEVARING

Opbevar altid akupressur /Sømmåtten med piggene vendt nedad eller stående ind mod en væg.

Sømmåttens historie begynder i indien

I Indien er akupressur /Sømmåtten eller Fakir måtten blevet benyttet til afslapningsøvelser, meditation og yoga i tusinder af år af fakirer og yogis. Mange faktorer tyder på, at piggenes pres på ryggen får kroppen til at producere endorfiner.
  1. Ikke egnet til følsom hud.
  2. Ikke egnet til børn.

🙋   SHAKTIMÅTTE FAQ

Hvad er en acupressure mat? En Akupressur mat er en skum madras (om størrelsen af en yogamåtte), der har plastik “pigge” overalt. Disse plastik måtter arbejde for at “aktivere blodtilførslen til epidermis og dermis” og “øget blodgennemstrømning hjælper til at slappe af muskelvæv,” forklarer Dr. Teresa Så hvad er forskellen mellem akupunktur og acupressure? “Skønheden i akupunktur ligger i brydning af huden,” siger Dr. Wlasiuk. “Som et resultat, en kaskade af begivenheder ske, både lokalt og systemisk.” Denne hud-Breaking teknik resulterer i frigivelse “Feel-Good” endorfiner, samt regulere hormoner og neurotransmittere, og lokalt forårsager blod og væsker til at pool til området, mens udløse mastceller, som er en del af dit immunsystem. Kort sagt, dette hjælper “regulere immunitet, autoimmunitet, inflammation og allergiske reaktioner.” Acupressure, som ikke bryder huden, bruger snarere berøring og tryk og “aktiverer punkter og meridianer,” forklarer hun. Mens akupunktur og akupressur er forskellige i, hvordan de virker, begge kan være effektive til at lindre forskellige symptomer. Hvordan bruges akupressur måtte? Læg din acu mat på en stol, så måtten akupressurmåtte fordeler sig over måde sæde og ryglæn, og sæt dig forsigtigt med ryggen ret og i tæt kontakt med måtten på begge led. Denne grundstilling hjælper dig med at løsne spændinger i lænd og ryg. Hvad gør akupressur? Akupressur er en slags akupunktur uden nåle, og udøves gennem tryk, greb, strøg, osv., til at massere på kroppens meridianer og akupunkturpunkter. Sædvanligvis bruger behandleren sine fingre, knoer, tomler og evt. albuer til at påvirke på de samme punkter, som bruges i akupunktur. Hvordan virker sømmåtte? Hvordan virker Den Svenske Sømmåtte? Mens du ligger på Sømmåtten, trykker de 600 pigge på din krop. Den form for behandling minder om akupressur (i modsætning til akupunktur, hvor tynde nåle indsættes på bestemte punkter i huden for at genoprette kroppens energibalance). pigmåtte pigmåtte effekt pigmåtte anmeldelse pigmåtte tilbud pigmåtten trustpilot pigmåtte pude pigmåtte anvendelse pigmåtter sukimåtte yantra måtte shaktimåtte shakti måtte shaktimåtte anmeldelse

Shopping cart

×

Powered by: Hmedier.dk