🚀Levering kun: 29 DKK

Knæbind til ondt i knæ(4 items)

Aflast knæet med det rigtige knæbind

Fodboldkampe foregår ofte i et højt tempo, med mange nærkampe og pludselige vendinger. Dét giver store belastninger på dine knæ, som kan føre til overbelastningsskader og vridskader. Med et neopren knæbind kan du give knæet varme og støtte, hvilket mindsker dine gener og smerter. Nogle knæbind kan justeres med velcro, så du undgår ubehaget ved at trække et stramt bind over dit ømme knæ. Derudover findes der knæbind med støttende skinner i siderne, hvilket hjælper med at holde knæet i den rigtige stilling. Typiske knæskader i forbindelse med fodbold Knæet har en imponerende anatomi og er det vigtige bindeled mellem lårknoglen og skinnebensknoglen. Knæet er dog utrolig udsat i forbindelse med vendinger, vrid, fald, og slag, hvor forskellige knæskader kan opstå. Knæskader tegner sig for ca. 20% af alle skader i forbindelse med fodbold. De mest typiske knæskader er:
  • Meniskskade
  • Ledbåndsskade
  • Korsbåndskade
Menisk Du har både en indvendig og en udvendig menisk, der fungerer som en slags støddæmpere i knæet. Oftest opstår meniskskader i forbindelse med et vrid, mens knæet er bøjet. Alt afhængig af skadens karakter kan en operation være nødvendig. I andre tilfælde vil du kunne spille videre med et støttende knæbind. Ledbånd Knæet er forsynet med ledbånd på både indersiden og ydersiden. En skade på det indvendige ledbånd opstår typisk i forbindelse med en tackling og er en af de hyppigste fodboldskader. Ofte vil ledbåndet blive delvist revet over, hvilket kræver pause samt støtte fra et knæbind. Korsbånd For at stabilisere knæet har du et forreste og et bagerste korsbånd. I forbindelse med fodbold kan det forreste korsbånd blive revet over. Hvis dét sker, kan skinnebenet komme til at skride fremad i forhold til lårbenet. Denne type skade opstår, når knæet drejer, mens underben og fod presses udad - ofte fordi foden "hænger fast" i græsset. En sådan skade kræver operation og genoptræning, hvorefter et knæbind kan give dig den rigtige støtte, når du stille og roligt genoptager træningen. Herudover er bruskskader og overbelastningsskader i knæet også klassiske i forbindelse med fodbold. Disse skader afhjælpes med hvile og aflastning - typisk med brug af et støttende knæbind. Spørg eksperterne først! Knæbind kan give dig en vigtig støtte og aflastning i forbindelse med et skadesforløb. Dog anbefales det på det kraftigste, at du altid søger læge, fysioterapeut og/eller bandagist i tilfælde af en skade. Det er nemlig vigtigt at få undersøgt, hvor alvorlig skaden er, samt at blive vejledt professionelt i forhold til din genoptræning. Få maksimal aflastning med det rigtige knæbind! Her på siden finder du Select Profcare knæbind i god kvalitet, som kan give dig den rigtige støtte og komfort. Du finder både knæbind med og uden sideskinner, så du kan få lige præcis den støtte, du har brug for.

Smerter på undersiden af knæskallen

En af de lidelser, der klages mest over, er smerter på undersiden af knæskallen. Tilstanden kaldes Chondromalacia patellae som betyder, at der er en blødhed af brusken på bagsiden af knæskallen. Lidelsen indgår også i det syndrom, der kaldes Femoro-patellare smertesyndrom. Navnet på denne lidelse antyder, at smerterne sidder i leddet mellem knæskallen (patella) og lårbensknoglen (femur). Lidelsen kan begynde i teenageårene og vare frem til midt i tyverne, for så at aftage med alderen. sbd knæbind støttebind knæ bilka polara knæbind knæbind knæ bind albuebind ankelbind håndledsbind lårbind støttebind knæ knæbind matas knæbind til slidgigt knæbind til meniskskade rehband knæbind select knæbind knæbind overbelastning støttebind til knæ knæbind løb matas knæbind knæbind til bakers cyste neopren knæbind knæbind bilka ankel bind albuebind tennisalbue knæbind med skinner knæbind sportmaster bauerfeind knæbind futuro knæbind albue bind lægbind knæbind med sideskinner knæbind til løb knæbind børn albuebind matas knæbind slidgigt ankelbind matas futuro ankelbind bedste albuebind ankelbind apoteket knæbind til børn knæbind crossfit lårbind til fibersprængning knæbind med velcro bedste knæbind mueller knæbind knæbind løberknæ akupressur knæbind shop4body knæbind knæbind springerknæ select profcare knæbind elastik knæbind knæbind select matas knæbind størrelse knæbind store størrelser løberknæ knæbind knæbind til løberknæ incrediwear knæbind knæbind korsbåndsskade knæstøtte matas knæbind håndbold børn knæbind sport24 bedste ankelbind uld knæbind select ankelbind knæbind til springerknæ knæbind normal rehband knæbind 5 mm matas ankelbind knæbind neopren cep knæbind knæbind til korsbåndsskade knæbind til løs knæskal matas albuebind neopren lårbind knæbind uld knæbind til slidgigt i knæ sportmaster knæbind håndledsbind matas knæbind med hul til knæskal knæbind intersport neopren ankelbind knæbind i uld slidgigt i knæ knæbind neopren knæbind matas lægbind compression knæbind med magneter matas knæbind xxl select albuebind albuebind til styrketræning crossfit knæbind knæbind mod slidgigt ankelbind fodbold schlatter knæ bind ankelbind børn ankelbind med velcro sport 24 knæbind select lægbind kompressionsknæbind matas sports care knæbind rehband knæbind 7 mm knæbind med kompression lårbind med velcro neopren albuebind kompression knæbind ultra soft knæbind intersport knæbind knæbind styrkeløft

Shopping cart

×

Powered by: Hmedier.dk