🚀Billig Levering til DK, NO og SE

Bedst og billigste Hvidløgspresser(20 items)

Hvidløgspresser

Hvidløg er godt og beskytter mod alt fra forkølelse til vampyrer, og man kan gætte på, at næsten hvert eneste dansk hjem har en hvidløgspresser. Man kan også gætte på, at den hvidløgspresser kun sjældent er i brug, fordi hvidløgspressere er de køkkenredskaber, der er allersværest at gøre rene.

Med  hvidløgspresser derimod stopper du bare de uafskallede hvidløgsfed ned og trykker til. Når du åbner presseren, bliver hvidløget automatisk skrabet af presseren, f.eks. direkte ned i maden, og med en tap i håndtaget kan du derefter let skyde skalresterne lige ned i skraldespanden.

Ikke nok med, at du nu har en hvidløgspresser, der blot skal skylles af. Du har også fingre, der ikke lugter af hvidløg, og nogle ekstra minutter til din rådighed til et eller andet, der er sjovere end opvask. Det er da bare skønt.

En hvidløgspresse er et køkkenredskab til effektivt at knuse hvidløgfedd ved at tvinge dem gennem et gitter med små huller, som regel med en slags stempel. Mange hvidløgspresser har også en enhed med et matchende gitter med stumpe stifter til at rense hullerne.


Testet for ergonomi og spild

Vi har ergonomien – hvor gode hvidløgspresseren er at holde på, og hvor mange kræfter der skal til – og hvor meget spild, der er. Testen viser, at spildet afhænger af, hvordan hvidløget vender i presseren, men Garlic Card skiller sig ud med mest spild, da det er svært at rive den sidste halvdel. Oxo, Ikea og Microplane har mindst spild.

Rens hvidløgspresseren lige efter brug

Lige meget hvilken hvidløgspresser, du bruger, så skyl den med varmt vand og gnub med en børste lige efter brug, så hvidløgsresterne ikke når at klistre sig fast. Du skal også bruge en kniv til dem alle (på nær Garlic Card) til at skrabe resterne ud. Testens vinder har den helt store force, at du kan åbne siden helt op, så det er til at komme til.

Kan du slippe for at skrælle hvidløget først?

Det er et spørgsmål om temperament, om du skræller hvidløget først eller ej (så du er fri for at få hvidsløgsfingre), men vores test viser, at spildet bliver større, hvis du lader skrællen sidde på, uanset hvilken presser eller rivejern du vælger.

Sådan testede vi

En villaejer vil købe en ny hvidløgspresser, der skal bruges ofte i den daglige madlavning. Men hvilken? Dét har vi bedt en række producenter om at besvare ved at udvælge den af deres hvidløgspressere, de mener, lever op til tre krav.

1. Rengøringsvenlig.
2. God ergonomi/rart håndtag, der gør den behagelig at holde/klemme på.
3. Lille spild – så hvidløget presses ud igennem hullerne i stedet for ovenud.

Hvidløgspressernes karakter beror på de tre kriterier samt helheds­indtrykket. De er testet flere gange med 1 stort fed hvidløg – både med og uden skræl. Men den endelige bedømmelse bygger primært på fed uden skræl. Vi har ikke testet hvidløgspresserne mht. slid og levetid.

Karakterskalaen

1: Skuffende
2: Tilfredsstillende
3: God
4: Meget god
5: Suveræn

The garlic press is solid as a real tool, has a spacious chamber with room for several garlic cloves, which are easily pressed through the holes. The non-slip, soft rubber handles are slightly curved for comfort. The garlic press has a built-in cleaner that squeezes the garlic residue out of the holes after use, and it can withstand


Kurv

×

Powered by: Shopland.dk