🚀Billig Levering til DK, NO og SE

Pung til Damer(10 items)

Pung til Damer

En damepung til byturen med tøserne

Nogle kvinder foretrækker en lille pung som skal indeholde de vigtigste kort og ikke meget andet. Andre sætter pris på de større punge som kan indeholde kort, kontanter og endda mobiltelefonen. Sådan en pung passer også til byturen, hvis du ikke kan overskue at skulle rette på tasken over armen, når du danser hele natten.

Men lige meget om pungen skal ned i en taske eller fungere som en taske, så er designet vigtigt. Det er endnu en accessory som fortæller noget om din stil og dit look. Tænk godt over om det skal være i læder, ruskind, eller måske silke. Ellers kan du blot kaste dig ud i udvalget af damepunge og blive inspireret.

Premium punge

På Nytilbud kan du naturligvis købe premium punge til damer fra topbrands, så du laver det perfekte fashion statement når der skal betales for regningen i butikken eller på restauranten. Det er især modebrands som Michael Kors, Ralph Lauren og Tiger of Sweden som er på toppen af ønskelisten for mange danske kvinder.

En anden dansk præference er farverige farver og det gælder både designer samt prisvenlige punge til damer. Selvom mange danske kvinder har et tøjskab domineret af mørke farver som sort og grå, så må denne accessory gerne være i romantiske farver som nude, lyserød eller helt rød for de ekstra vovede. På Nytilbud er der damepunge i alle farver samt mønstre og du kan finde interessante detaljer i blandt andet lynlåsen.

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk