🚀Levering kun: 29 DKK

Negleboremaskine MS901 45000RPM

💚️ Tilfredshed i vores kundeanmeldelser

💚️ Ingen skjulte abonnementer

💚️ Sikre betalinger med kort

💚️ Fragt kun 29 kr

💚️ 14 Dages returret

View cart
Sikker betaling
Beskrivelse
Levering og returnering
Beskrivelse

Opgraderet Håndstykke Design Lavet af specielt materiale, aluminiumslegering. Der er rigeligt med ventilationshuller designet til effektivt at sprede varmen. Håndstykket har høj kvalitet i moment og et twistlåsesystem. Lav varme, lav støj, lav vibration.

Hastighed Op til 45000RPM Denne opgraderede negleboremaskine er udstyret med et højkvalitetsleje, hvilket gør det muligt at arbejde glat ved en høj og justerbar hastighed (0-45000RPM) fremad eller bagud ved nemt at dreje hastighedskontrolknappen med et klart LCD-display.

Bærbar & Genopladelig Indbygget 4000mAh stort kapacitetsbatteri. Efter at være blevet fuldt opladet i cirka 2 timer, vil den elektriske neglefil fungere op til 10 timer, og du kan også bruge den som en strømbank til din telefon. Smart og bærbar design gør det nemt at tage og bruge denne elektriske neglefil hvor som helst og når som helst.

Smart Display, Nem Kontrol Udstyret med et smart LCD-display, der tydeligt kan vise den rigtige hastighed, rotation (fremad/bagud) og den nøjagtige resterende batterikapacitet til opladning. Så kan du nemt bruge knappen til at styre boremaskinen, hvilket er mere effektivt.

Professionel Multifunktionalitet Vores negleboremaskine er funktionel, alsidig og stille. Designet med 12 forskellige metalbits og sandbånd, der er egnede til alle slags 3/32″ skaftbits. Fantastisk til neglebuffing, filning af forskellige negleformer og udglatning af hård hud eller forhornede områder på hænder og fødder.


Om denne Negleboremaskine 101P 35000RPM:

❤ Ny opgraderet justerbar hastighed med LCD-display: 0-35.000RPM med hastighedskontrol. Nyopgraderet roterende knap med LCD-display, så du tydeligt kan styre den hastighed og retning, du har brug for, hvilket gør manicure nemmere og mere bekvemt.

❤ Multifunktionel: Designet med 6 forskellige metalbits (fungerer også med alle slags 3/32″ skaftbits) og 6 sandbånd, som bruges til slibning, udskæring, skæring, polering af alle neglekunstarter samt fjernelse af neglebånd.

❤ Lav støj og lav varme: Denne elektriske fil har en kraftig, men stille motor. Derudover kan den smarte varmespredning undgå overophedning effektivt. (Det anbefales ikke at bruge mere end 20 minutter kontinuerligt ad gangen).

❤ Bærbar og let: Kompakt og letvægtsdesign gør det nemt at bære og tage med ud, så du kan lave dit negleartarbejde hvor som helst og når som helst.

❤ Ny opgraderet version – Leveres med et opgraderet USB-interfacekabel, det er nemt for dig at bruge det med enhver USB-socket, såsom en strømbank, laptop, AC-adapter og endda din biloplader. Ingen grund til at bekymre sig om begrænsningen af adapterkablet, nyd din neglekunst derhjemme eller på farten.

Levering og returnering

Produkter sendes af de enkelte Nytilbud-lager, der er placeret over hele Europa og resten af verden. Leveringstider og forsendelsespriser varierer afhængigt af forhandlerens placering, destinationslandet og den valgte leveringsmetode. Se de fulde leveringsoplysninger

Sendes inden for 24 timer

Standardlevering 39 kr

Vores mest populære mulighed, ideelt til de fleste af vores kunder.

 

There are no reviews yet

Shopping cart

×

Powered by: Hmedier.dk