🚀Billig Levering til DK, NO og SE

Ventilatore og Blæsere(0 item)

Stort udvalg af billige ventilatorer

Du kan nemt finde en billig ventilator til dine behov i Nytilbud.dk. Hvis du gerne vil se, hvordan de forskellige modeller virker, er du altid velkommen i dit lokale varehus. Her kan du prøve ventilatorerne på egen hud samt få gode råd af vores dygtige medarbejdere.


Hvilken ventilator skal jeg vælge – og hvor skal den stå?

Valget af ventilator afhænger meget af dine behov og hvor den skal stå. Skal du have en ventilator med stor effekt, eller skal den bare levere lidt skøn kold luft en gang i mellem? Skal den stå på gulvet eller på bordet? Der er mange muligheder med vores udvalg, så du kan finde den helt rigtige ventilator til dine behov. Flere af vores bord- og gulvventilatorer kan afkøle hele rummet. Er der tale om et større rum, vil et ventilatortårn være den bedste løsning. Det altså er dine behov, der afgør, hvilken ventilator, der passer til dig. Derfor er det heller ikke muligt at svare på, ”hvilken ventilator er bedst”. Alle vores modeller har nemlig hver deres fordele, der er designet til specifikke situationer og brug.


Bordventilator

En bordventilator sætter på effektiv vis luften i bevægelse med sine 180 graders drejefunktion. Typisk kan man vælge en bordventilator der har mellem 1-3 hastigheder, men også helt op til 10, så du kan få lige præcis den køling, du vil have. timer, så har vi også en, der gør det muligt at køle rummet, selvom du ikke er hjemme. På visse bordventilatorer til USB i vores udvalg. Den sætter du bare i USB-stikket på din computer, og så sørger den for kold luft på lange sommerdage.


Gulvventilator

En gulvventilator er det klassiske og billige alternativ. Gulventilatoren blæser luften rundt i lokalet og gør indeklimaet bedre – alt imens den køler dig ned. Vi har flere forskellige typer gulventilatorer her på siden. Du kan bl.a. få en gulvventilator med teleskopstang på fod eller stativ. Ventilatorerne har typisk 2-3 hastigheder, men du kan også få en gulvventilator med over 12 forskellige hastigheder. Vi har også en ventilator med timer, der gør det muligt at køle rummet, selvom du ikke er hjemme.


Hvor meget strøm bruger en ventilator?

Mængden af strøm afhænger selvfølgelig af, hvor ofte du bruger din ventilator. Er det kun en gang imellem, behøver du ikke tænke over strømforbruget – selvom det altid er en god ide at holde øje med ens strømforbrug. Som tommelfingerregel kan du sige, at jo større effekten på din ventilator er, jo mere strøm bruger den typisk også.


En ventilator er en rigtig god måde til at give kold og lindrende luft på varme dage. Vi anbefaler, at de ikke kører non-stop. En bordventilator er f.eks. rigtig god til at køle kontoret ned en gang imellem, når vinduet ikke rækker. Et ventilatortårn eller ventilator på stativ er god i soveværelset om natten, eller når I kommer hjem fra job.


Køb lille lydløs ventilator i Nytilbud.dk

Du kan se lydniveauet på vores modeller under ”Specifikationer” på selve produktsiden. Her er lydniveauet for den enkelte ventilator typisk angivet med ”høj” og ”lav” – maksimal og minimal effekt. Der kan være stor forskel på de to indstillinger.


De fleste ventilatorer er næsten lydløse, så de forstyrrer minimalt i hverdagen – og om natten. Du kan få en lydløs ventilator som gulvmodel, ligesom du kan købe en lille lydløs ventilator til bordet i Nytilbud.dk.


Passer til både hus, lejlighed og campingvogn

Hvorfor ikke tage din ventilator med dig, når du tager på campingtur? Du kan nemlig sagtens bruge din ventilator i campingvognen, hvis det bliver lidt for varmt udenfor. Hvis du kun skal være i selve campingvognen, kan det være nok med en bordventilator. Har du derimod et fortelt også, bør du overveje en tårnventilator eller en gulvventilator.

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk