🚀Levering kun: 29 DKK

Stofmasker: Den billigste løsning

Fra lørdag den 26. oktober skal du have mundbind på, når du kører med tog og bus, Forsamlinger, Detailhandlen, Arbejdspladser mm. Kravet gælder på alle tider af døgnet og i hele landet. Find den billigste løsning for dig her.

30 kroner for stofmundbind

De blå engangs-mundbind, der minder om sterile hospitalsgange, er stadig dem, der har den bedst dokumenterede virkning. Lige nu kan du få dem på nytilbud.dk for 119 kr for 50 stykker, og de fylder hylderne op med nye hver eneste dag, så der er ingen grund til at hamstre.

Køb specialdesignede stofmasker her

Der er også mulighed for at få helt gratis mundbind, hvis du får eksempelvis kontanthjælp eller integrationsydelse. Du skal henvende dig til din kommune. Læs mere om det her hos DR

Går du op i design, kan du overveje at bruge et stof-mundbind i stedet for den klassiske blå variant.

Bruger du stofmundbind, så vask dem altid ved 60 grader og sørg for at gemme dine brugte mundbind i en lukket pose, indtil de ryger i vaskemaskinen.

Hvis du er i risikogruppe – eller under mistanke for coronavirus – bør du dog vælge et CE-mærket engangs-mundbind frem for et mundbind i stof, lyder det fra Sundhedsstyrelsen.

STOFMUND-BIND:

Sy det selv

Har du en symaskine, kan du nemt sy dit eget mundbind i tre lag. Det kræver blot et tykt stykke stof, elastik og ståltråd på 1 mm, som skal bruges til næseklemme. Du kan købe det hele hos din lokale stof- eller hobbybutik. Læg mærke til, om stoffet er nogenlunde åndbart, før du giver dig i kast med maskinen.

Skift maske så tit som undertøj

Forskerne fra SDU anbefaler, at du som minimum skifter din stofmaske, som du skifter undertøj – altså en gang om dagen. Det samme gør Sundhedsstyrelsen, der også anbefaler, at du vasker din maske hver gang, den bliver beskidt eller fugtig. Vask den altid ved 60 grader og sørg for at gemme dine brugte mundbind i en lukket pose, indtil de ryger i vaskemaskinen.

Køb andres kreative masker

Er dine evner ved en symaskine til at overse, kan du gå på opdagelse på nytilbud.dk, De sælge 1 stk. stofmundbind for 45 kr og 10 stk. for kun 300 kr (30 kr/stk.). Gå også efter masker i stof, der kan tåle 60 grader i vaskemaskinen og husk at vaske din maske hver dag.

Køb specialdesignede stofmasker her

Shopping cart

×

Powered by: Hmedier.dk