🚀Billig Levering til DK, NO og SE

Sort Germanium Magnet Armbånd

4.90 (11 Reviews)

✔️TILFREDSHED I VORES KUNDEANMELDELSER

✔️INGEN SKJULTE ABONNEMENTER

✔️SIKRE BETALINGER MED KORT

✔️FRAGT KUN 29 KR

✔️14 DAGES RETURRET

Se indkøbsvogn
Sikker betaling
Product Details
Product Details

Sort Germanium Magnet Armbånd

4 i 1 Bioelement – 3000 gauss per magnet.

Magneter kan have god effekt på følgende: 

● Gigt.

● Hævelser.

● Søvn.

● Stress.

Anvendelse:
Magnet Armbåndet placeres rundt om håndledet. Armbåndet er herefter klar til brug.

Længde: 21,5 cm

Bredde: 15 mm

Materiale: 

Germanium og magneter.

  • Personer med Pacemaker samt gravide frarådes brug af magnetterapi

Hvad er Germanium?

Germanium er det 32. grundstof i det periodiske system, og har det kemiske symbol Ge. Det er et skinnende, hårdt, gråhvidt halvmetal som står i gruppe 14, og har en del ligheder med dets to gruppenaboer tin og silicium. Germanium har fem naturligt forekommende isotoper med atommasser fra 70 til 76. Germanium indgår i et stort antal organometaliske forbindelser, bl.a. tetraethylgerman og isobutylgerman.

Germanium er relativt udbredt i jordens skorpe, men i forhold til udbredelsen blev germanium opdaget sent, hvilket skyldes, at der kun findes få mineraler hvor det indgår i større koncentrationer. Dmitrij Mendelejev postulerede i 1869 germaniums eksistens, samt nogen af dets egenskaber, baseret på positionen i Mendelejevs periodiske system. Han kaldte grundstoffet eka-silicium. Næsten to årtier senere, i 1886, fandt tyskeren Clemens Winkler germanium i mineralet argyrodit (germanium(IV)octasølv(I)sulfid, Ag8GeS6). Winklers eksperimentielle undersøgelser af det nye grundstof var i overenstemmelse med Mendelejevs forudsigelser. Winkler opkaldte det nye grundstof efter sit hjemland, Tyskland.

Germanium er et vigtigt halvledermateriale som bruges i transistorer og andet elektronik. Dets største brug er til optiske fibre og infrarød optik, og har også fundet anvendelsen til katalysatorer til polymerisering. Germanium udvindes primært fra sphalerit-malme (zink(II)sulfid, ZnS), men fås også fra sølv-, bly, og kobbermalme. Visse germaniumforbindelser kan irritere øjnene, huden, lungerne og halsen.

Our reviews are verified for authenticity

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk