🚀Billig Levering til DK, NO og SE

Rose Bjørn Bamse

4.90 (anmeldelser)
Out of stock

💚️ Tilfredshed i vores kundeanmeldelser

💚️ Ingen skjulte abonnementer

💚️ Sikre betalinger med kort

💚️ Fragt kun 39 kr

💚️ 14 Dages returret

Se indkøbskurv
Sikker betaling
Beskrivelse
Levering og returnering
Beskrivelse

Rose Bjørn Bamse er Perfekte Gave Til Næsten enhver lejlighed! En sjov gave til hende, til en fødselsdag, bryllup, årsdage, forslag, får det bedre snart, Mors dag eller en anden lejlighed, der er så unik og original gave, som retfærdiggør. Vores Bjørn Bamse er unikke og håndlavede.

Her har vi en bjørnestærk kandidat til årets mest romantiske gave. Nu kan du forvandle dig til selveste Sankt Valentin og give roser, som tilsammen skaber en stor bamse! Den vil garanteret give din elskede et stort smil og rosenrøde kinder. Og her mener vi hver dag i flere måneder fremover. Til forskel fra almindelige buketter vil disse blomster nemlig aldrig visne – lad os takke kærlighedsguden Amor for evighedsroser!

Din kærlige teddy består af to klassiske rosenfarver – passioneret rød og uskyldigt hvid. Det romantiske budskab står bogstavelig talt i blomst, når din elskede tager imod sin kærlighedsgave. Og vi kan garantere for, at du vil få masser af bjørnekrammere! Dette er en perfekt gave til de kærester, der ikke ønsker en overspillet blomsterbuket eller en chokoladeæske fra supermarkedet – men som både forventer og fortjener noget storslået! Jeres rosenbamse vil passe perfekt som en glædespredende pyntebjørn derhjemme med roser, der er lige så evige som jeres kærlighed!

Denne er lavet af schuimrozen og er en ideel gave til din kæreste, kone, ven eller elskede. Disse roser gå på evigt, og det er en rigtig god Mors dag gave!

Roser af Bære over med sort bånd er lavet af schuimrozen i forskellige farverne
Dette tilbud er kun for de rose bjørn bamse.

Størrelse: 25 CM, 40 CM

Levering og returnering

Produkter sendes af de enkelte Nytilbud-lager, der er placeret over hele Europa og resten af verden. Leveringstider og forsendelsespriser varierer afhængigt af forhandlerens placering, destinationslandet og den valgte leveringsmetode. Se de fulde leveringsoplysninger

Sendes inden for 24 timer

Standardlevering 39 kr

Vores mest populære mulighed, ideelt til de fleste af vores kunder.

 

Our reviews are verified for authenticity

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk