🚀Billig Levering til DK, NO og SE

Pulserende Nakkemassage apparat – Til ryg og nakkesmerter

4.90 (anmeldelser)
Out of stock

💚️ Tilfredshed i vores kundeanmeldelser

💚️ Ingen skjulte abonnementer

💚️ Sikre betalinger med kort

💚️ Fragt kun 29 kr

💚️ 14 Dages returret

Se indkøbskurv
Sikker betaling
Beskrivelse
Levering og returnering
Beskrivelse

Oplever du ofte smerter i området omkring nakken og ryggen efter en lang dag på arbejdet? Så er dette Elektromagnetiske massageapparat til både nakke og ryg den ideelle løsning for dig. Med de særlige elektromagnetiske impulser, der sendes ud gennem en kompakt og behaglig nakkestøtte, vil du uden tvivl kunne mærke forskel med det samme!

Efter længere tids forskning har man fundet ud af, at hvis man vil komme irriterende nakke problemer og ømhed i ryggen til livs, så må man gøre det ved hjælp af elektromagnetiske impulser. Disse impulser går ganske enkelt ind og masserer de områder, der belaster dig fysisk. Rigtig mange døjer til dagligt med ondt i nakken grundet deres arbejde, men med nakke massage apparat behøver dette ikke længere at være en del af din hverdag.

Kontorarbejde, rengøring, madlavning, et minimum af sund fysisk aktivitet – alt dette kan være med til, at du får ondt i nakken. Sidder du dårligt, er du stresset eller får du ikke slappet nok af i din ryg og nakke, kan du nemlig risikere at blive anspændt – og det fører til smerter, dårlig søvn og hovedpine som mindsker din livskvalitet. Det er derfor rigtig vigtigt at tage hånd om, og med denne elektriske nakkemassage-maskine kan du få bugt med problemerne. Ved hjælp af indbyggede magneter og elektriske impulser, går den nemlig ind og løsner muskulaturen i nakken. På grund af den smarte 3D teknologi som maskinen er udstyret med, kan du selv regulere elektroderne, så de passer præcist til din nakke.

Det ideelle massageapparat til både ryggen og nakken

Når du har brug for massage omkring nakken, så tager du ganske enkelt bare den særlige nakkestøtte på. Denne nakkestøtte kan justeres i størrelse og passer derfor til alle. Inde i denne nakkestøtte finder du nogle særlige elektromagnetiske puder, der nemt kan lægge sig på din nakke/ryg, der hvor det gør ondt. Herefter indstiller du på apparatet, styrken du vil have samt hvilken type massage du foretrækker på den pågældende dag.

Når det kommer til de særlige ryg magneter, er dette også en let sag. Du påsætter dem ganske enkelt bare på de steder af ryggen eller skuldrene, hvor det gør ondt. Ligesom med nakkestøtten vil du ikke opleve gener ved at have dem på grundet deres kompakte og lette design. Når du har påsat de nødvendige elektromagnetiske puder, er det bare at bestemme intensiteten. Her kan du vælge mellem 16 forskellige intensiteter og seks forskellige massagetyper. Dette massage apparat kan du gøre brug af, lige når det passer dig.

Maskinen er udviklet ud fra en traditionel kinesisk medicinsk massage, og kan derfor bruges på både nakke, ryg, ben, hofte og andre steder på kroppen.

Maskinens fordele:

 • Balancerer dit nervesystem
 • Mindsker smerter
 • Gør dine muskler afslappet
 • Forbedrer ilttilførslen
 • Fremmer blodcirkulationen og stofskiftet

Egenskaber:

 • Komfortabel og nem at bruge
 • 6 typer massage
 • 16 niveauer af intensitet
 • 2 elektroder til massage skuldrene eller ryggen
 • Inkluderer 4 patches til brug på elektroderne
 • Batteridrevet (2 x AAA, ikke inkluderet)
 • Pulsfrekvens: 0-1000 Hz
 • Pulsbredde: 20-400 μs
 • Maksimal effekt per puls: ≤300 mJ
 • Intensitet af magnetfeltet: 0,01 T
 • Ca. målinger: 17 x 14 x 5 cm

 

Levering og returnering

Produkter sendes af de enkelte Nytilbud-lager, der er placeret over hele Europa og resten af verden. Leveringstider og forsendelsespriser varierer afhængigt af forhandlerens placering, destinationslandet og den valgte leveringsmetode. Se de fulde leveringsoplysninger

Sendes inden for 24 timer

Standardlevering 39 kr

Vores mest populære mulighed, ideelt til de fleste af vores kunder.

 

Our reviews are verified for authenticity

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk