🚀Billig Levering til DK, NO og SE

Mini aircondition Luftkøler – Mini klimaanlæg

💚️ Tilfredshed i vores kundeanmeldelser

💚️ Ingen skjulte abonnementer

💚️ Sikre betalinger med kort

💚️ Fragt kun 29 kr

💚️ 14 Dages returret

Se indkøbskurv
Sikker betaling
Beskrivelse
Levering og returnering
Beskrivelse

1-5 dages levering

Mini aircondition Luftkøler – Mini klimaanlæg

Kan du lide et køligt og fugtfrit rum som er fyldt med frisk luft? Arktisk Luft er en unik, kompakt luftkøler, der giver en forfriskende kølighed i hvert værelse. Den Kølige Luft teknologi omdanner varm luft ind i et køligt, behagelig luftstrøm. Takket være den kompakte størrelse og lave vægt, er denne mobile air conditioner er velegnet til alle rum, men også på farten. Arktisk Luft ikke kun virker via stikkontakten, men har også en USB-forbindelse. Denne mini aircondition Luftkøler er til dig, der ønsker at få renset luften i din bolig hurtigt og nemt, så din bolig altid dufter frisk.

Alle fordele ved et øjekast
 Køler til ca 8 timer
 3 forskellige indstillinger hastighed
 Integreret humør lys
 Brug i stik eller USB
 Kompakt størrelse og hvisker stille

Hydro-chill-teknologi – Mini Aircondition

Den Mini klimaanlæg bruger et fordampningsfilter til at nedkøle luften, som på få øjeblikke suger den varme luft til sig og omdanner den til kølig og ren luft på ingen tid.

Det foregår ved, at du blot hælder vand i vandbeholderen, tilslutter den lille transportable aircondition, og så har du en naturlig friskhed i din bolig, på kontoret, eller hvor du nu har behov for det.

Hvordan Arktiske Luft arbejde?

Fyld beholderen med koldt vand, og tryk På on / Off-knappen. Den varme luft suges ind i enheden på bagsiden, passerer gennem den kølende vand fordampning filter og den kølige luft, der kommer ud på den front, og kan sprede sig.

Garanterede besparelser

Du får kun fordele ved at købe den Mini klimaanlæg. Med den lille, transportable aircondition kan du spare penge, samtidig med at du renser luften i boligen godt igennem, hvilket er unikt for netop denne aircondition.

Det er en billigere løsning end de fleste andre klimaanlægssystemer. De bruger nemlig en masse energi til at nedkøle og rense luften, hvorimod Arctic Air er en miljøvenlig løsning, der giver den samme nedkølede effekt, men til meget billigere penge.

Aircooler i soveværelset, stuen, køkkenet, kontoret og på farten
Arktisk Luft køler miljø med rent vand, uden brug af kemikalier. Det er derfor også sikker at bruge i børnehaven. Med 3 forskellige hastigheder indstillinger kan du kontrollere den ønskede køling. De musestille ventilator cirkulerer den kølige luft i op til 8 timer med 1 fuld vandtank. Ekstra lækker detalje er integreret humør lys, der kan være tændt eller slukket, hvis det ønskes.

Lille Aircon – men kraftfuld

Den originale Arctic Air er lille og kompakt og ser måske ikke ud af meget, men den er ikke desto mindre kraftfuld nok til at nedkøle din bolig og give den en ny frisk luft.

Effekten er så kraftfuld, at den lille vandbeholder på bare 750 ml kan producere nok frisk luft til at nedkøle ethvert lokale i helt op til 8 timer, hvilket er meget imponerende i forhold til maskinens størrelse.

Nem at bruge

Alt du skal gøre for at få gang i den originale Arctic Air aircondition er som nævnt at hælde vand i tanken, tilslutte den til strøm, læne dig tilbage og lade maskinen gøre resten for dig.

Den er et helt klimaanlæg med et fordampningssystem, som med det samme giver dig et friskt og køligt indeklima. Du kan indstille blæseren, så den rammer præcis den temperatur, du ønsker. Den lille aircondition er så nem at bruge, at den kan bruges af alle.

Den originale Arctic Air har samtidig en lydløs ventilator, så den ikke støjer eller virker forstyrrende. Ventilatoren har 3 hastigheder, så du kan vælge, hvor kraftigt der skal ventileres. Luftklapperne på den er justerbare, så de nemt kan slås op eller ned, afhængig af hvor kraftigt du ønsker at køle lokalet.

Kan stilles overalt

Mini aircondition er nem at flytte rundt på. Du kan tage den med på kontoret eller i sommerhuset, og du kan bruge den hjemme i køkkenet eller soveværelset.

Køb den originale Arctic Air transportable mini aircondition

Få frisk og ren luft i hele huset.

En mini ultralyd luftkøler-luftkøler-luftfugter med LED, som skaber køligere og mere behagelige omgivelser takket være sit moderne og alsidige multifunktionsdesign. Forgitteret kan justeres, så luftstrømmen kan omdirigeres opad eller nedad. Hertil kommer, at dens ultralydsteknologi betyder, at det er tavs og vil ikke forstyrre. Tanken har en kapacitet på 200 ml og skal fyldes med mineralvand, selv om et par dråber aromatiske essenser eller knust is også kan tilsættes for at give en øget følelse af renlighed og afkøling, øge køleeffekten og parfumere rummet som en aromadiffusor. Den har et flerfarvet LED-lys (valgfri brug) og giver dig mulighed for at vælge mellem 3 hastigheder (lav, medium, høj). Ventilator og luftfugter funktioner er adskilte, så de kan aktiveres separat eller sammen, som ønsket. Denne kompakte, lette og bærbare mini luftkøler er praktisk og nem at bruge og tage, hvor det er nødvendigt. Kablet med USB-stik gør det muligt at tilslutte den til enhver USB-kilde, såsom en bærbar computer, powerbank osv., og til lysnettet ved hjælp af en adapter (medfølger ikke).

 

 • Materiale: ABS
 • Farve:
  • Hvid
  • Grå
 • Moderne, elegant design: Innovativ og funktionel
 • Type:
  • Elektrisk
  • Stille
  • Kompakt
  • Multifunktion
 • Luftfugter: Ultralydsteknologi
 • Justerbar forgitter: Dirigerbar luftstrøm
 • Kapacitet: 200 ml
 • 3 hastigheder: Justerbar hastighed
 • LED Lys: Multifarvet
 • Aroma befugter: Brug sammen med vand, dufte, essens… (ikke inkluderet)
 • Original og bærbar: Behagelig og nem at anvende
 • Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare
 • Forstøvning: 28 ml/h (±15 %)
 • Støjniveau: 45 dB
 • Kabellængde: 100 cm
 • Stiktype: USB
 • Strøm: 4,5 W
 • DC In: 5 V / 2 A
 • Ca. mål: 13,5 x 18 x 9 cm
 • Emballage og manual på 24 sprog: engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk, lettisk
Hvordan virker en luftkøler?
En luftkøler cirkulerer luft gennem en vandtank, som fordamper vandet og køler luften ned. Der er ingen kompressor, hvilket betyder, at der ikke er behov for kemisk kølemiddel. I modsætning til det bruger en aircondition kemiske kølemidler. En luftkøler bruger mindre strøm end en aircondition.
Hvor meget køler en luftkøler?
En luftkøler virker ved at cirkulere luften gennem en vandtank, så luften bliver køligere. Når luften blæses ud igen (som i en ventilator) føles luften mere kold.
Det kan også være værd at overveje strømforbruget.
Hvad er et klimaanlæg?
Et aircondition-anlæg (A/C-anlæg) køler den luft, der pumpes ud i kabinen, og du skal selv styre temperaturen. På et klimaanlæg skal du blot indstille temperaturen, så sikrer anlægget, at temperaturen holdes konstant. Begge typer af anlæg skal have service.
Levering og returnering

Produkter sendes af de enkelte Nytilbud-lager, der er placeret over hele Europa og resten af verden. Leveringstider og forsendelsespriser varierer afhængigt af forhandlerens placering, destinationslandet og den valgte leveringsmetode. Se de fulde leveringsoplysninger

Sendes inden for 24 timer

Standardlevering 39 kr

Vores mest populære mulighed, ideelt til de fleste af vores kunder.

 

Ingen anmeldelser

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk