jeg prøvede en akupressurmåtte, og her skete der

En af mine mest latterlige frygt er, at under en af mine to ugentlige akupunktur sessioner, vil jeg på en eller anden måde rulle – eller helt af – massagebordet og impale mig selv med nåle. Som jeg sagde, latterligt.

Mens jeg falder i salig søvn, når jeg går til akupunktur (en dejlig bivirkning), har jeg aldrig gjort noget under disse lur, men forbliver helt stille. Jeg er ansigt ned under min akupunktur sessioner for spørgsmål i forbindelse med min ryg og nakke, så tanken om at prøve en Akupressur måtte-hvor jeg ville være flad på ryggen-gjorde, at gamle, absurde fobi afkast. (Funnily nok, jeg også gå til akupunktur for min angst, som straks smelter væk under mine sessioner.)

Hvad hvis jeg faldt i søvn for længe på måtten? Efter alt, fjerner min akupunktur forsigtigt nålene og hjælper mig med at komme tilbage til jorden efter en Acupuncture session. Hvad hvis jeg gik ned for hurtigt eller hårdt på måtten og stak mig selv? Der var kun én måde at sætte disse bekymringer til, ahem, hvile: Endelig prøve en Akupressur mat.

Akupressur måtte, pude og Massagebolde

Hvad er en acupressure måtte

En Akupressur mat er en skum madras (om størrelsen af en yogamåtte), der har plastik “pigge” overalt. Disse plastik måtter arbejde for at “aktivere blodtilførslen til epidermis og dermis” og “øget blodgennemstrømning hjælper til at slappe af muskelvæv,” forklarer Dr. Teresa wlasiuk, en læge af akupunktur og orientalsk medicin på Golden Needle akupunktur i Los Angeles.

Jeg ønskede at give en en prøve at tilføje nogle ekstra omhu til min rutine. Akupunktur har været intet mindre end en Saver for mig i løbet af de sidste par år ved at minimere nogle alvorlige ryg og nakkesmerter jeg havde oplevet, samt min førnævnte angst. Mens min akupunktør opkræver meget overkommelige priser, vidste jeg, at der ville være dage, jeg ikke ville være i stand til at gøre det til kontoret og ville have den samme form for lettelse derhjemme.

Så hvad er forskellen mellem akupunktur og acupressure? 

“Skønheden i akupunktur ligger i brydning af huden,” siger Dr. Wlasiuk. “Som et resultat, en kaskade af begivenheder ske, både lokalt og systemisk.” Denne hud-Breaking teknik resulterer i frigivelse “Feel-Good” endorfiner, samt regulere hormoner og neurotransmittere, og lokalt forårsager blod og væsker til at pool til området, mens udløse mastceller, som er en del af dit immunsystem. Kort sagt, dette hjælper “regulere immunitet, autoimmunitet, inflammation og allergiske reaktioner.”

Acupressure, som ikke bryder huden, bruger snarere berøring og tryk og “aktiverer punkter og meridianer,” forklarer hun.

Mens akupunktur og akupressur er forskellige i, hvordan de virker, begge kan være effektive til at lindre forskellige symptomer.

Acupressure mat anvendelser og fordele 

Efter at have købt en Akupressur mat (og pude!), jeg tandrigt lå på måtten på gulvet. Mens det føltes underligt i starten, som det kunne forventes, følte jeg, at velkendt afslapning og smertelindring, der skyller over mig under mine akupunktur sessioner.

Forskning har fundet, at akupunktur kan hjælpe med at lette kroniske smerter, samt andre fordele som at reducere hyppigheden af spændinger hovedpine og forhindre migrænehovedpine (1). Og som Dr. wlasiuk siger, selvom Akupressur virker anderledes end akupunktur, kan det tilbyde nogle af de samme fordele.

Jeg forsøgt hen til skabe en nedgang lig den sig henne ved mig acupuncturist ‘ kontor: Jeg lavede rummet en hyggelig temperatur og satte mine yndlings beroligende æteriske olier i en diffuser. Mens jeg ikke gøre min “session” næsten lige så længe20 (minutter, i modsætning til den sædvanlige time), jeg følte fordelene næsten med det samme.

Jeg har siden gjort måtten en del af min Self-Care rotation, ved hjælp 20 af det i minutter, tre gange om ugen, ud over min regelmæssige akupunktur udnævnelser.

Hvis du kommer til at starte din egen cyklus, “Se hvad der virker for dig,” Dr. Wlasiuk antyder. “Du bør være i stand til at bedømme, om du over bruger det eller under bruger det.”

Plus, Akupressur Mats er helt overkommelige: Jeg købte mine for omkring $20.

Er der nogen risiko for en acupressure mat? 

Selv om jeg personligt ikke har oplevet nogen problemer med min mat, Wlasiuk siger, at det er vigtigt at være “opmærksomme på pres, du søger, da denne plastik potentielt kunne punktere huden.” Hun advarer også: “Vær forsigtig med at bruge på bare hud, hvis du har nogen form for infektion. For eksempel kunne du sprede en fod svamp. “

Når det ikke er i brug, er det bedst at holde din mat utilgængeligt for kæledyr og børn.

Du kan også ønsker at købe en mat, der er øko-venlige, Wlasiuk siger, så du kan genbruge det, hvis og når du er færdig med det.

Når du finder en tid og komfort niveau, der virker for dig, denne moderne “seng af negle” kan bare være en af de bedste køb du foretager. Jeg ved, det har været for mig.

Leave a comment
Stay up to date
Register now to get updates on promotions and coupons.

Shopping cart

×