🚀Billig Levering til DK, NO og SE

Hvidløgsskræller og -rivejern

4.90 (anmeldelser)
Out of stock

💚️ Tilfredshed i vores kundeanmeldelser

💚️ Ingen skjulte abonnementer

💚️ Sikre betalinger med kort

💚️ Fragt kun 39 kr

💚️ 14 Dages returret

Se indkøbskurv
Sikker betaling
Beskrivelse
Levering og returnering
Beskrivelse

Hvidløgsskræller og -rivejern

Hvis du ofte bruger hvidløg i madlavningen, men gerne vil slippe for besværet med at pille og rive de små hvidløgsfed, så er denne InnovaGoods Hvidløgsskræller og -rivejern et must have. Den kan nemlig både pille og rive de små fed.

Slut med at rive knoer og fingerspidser på rivejernet, når hvidløgsfeddene skal rives. For denne InnovaGoods Hvidløgsskræller og -rivejern er udstyret med et lille rør, hvor feddet lægges i, efter du har skrællet det med den medfølgende hvidløgsskræller i silikone. Oven på røret sættes et lille låg, som holder hvidløget nede. Røret beskytter dine fingre, så de ikke kommer i nærheden af rivejernet.

Hvidløgsskrælleren virker ved, at du komme feddet ind i den og ruller det, til al skrællen er ”gnedet” af hvidløgsfeddet.

Hvidløgsrivejernet kan også bruges til ingefær.

Robust og praktisk

Rivejernet er formet, så det er nemt at lægge over en lille skål og holde fast dér. Både skræller og rivejern kan vaskes i opvaskemaskinen.

Levering og returnering

Produkter sendes af de enkelte Nytilbud-lager, der er placeret over hele Europa og resten af verden. Leveringstider og forsendelsespriser varierer afhængigt af forhandlerens placering, destinationslandet og den valgte leveringsmetode. Se de fulde leveringsoplysninger

Sendes inden for 24 timer

Standardlevering 39 kr

Vores mest populære mulighed, ideelt til de fleste af vores kunder.

 

Our reviews are verified for authenticity

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk