🚀Billig Levering til DK, NO og SE

Holdningstrøje T-shirt (Mand)

Out of stock

💚️ Tilfredshed i vores kundeanmeldelser

💚️ Ingen skjulte abonnementer

💚️ Sikre betalinger med kort

💚️ Fragt kun 39 kr

💚️ 14 Dages returret

Se indkøbskurv
Sikker betaling
Beskrivelse
Levering og returnering
Beskrivelse
  1. Hjælper dig med at rulle skuldrene tilbage
  2. Aktiverer underaktive muskler i din øvre ryg
  3. Støtter din lænd i situationer hvor den kan belastes
  4. Sørger for at holde din krop i den bedst mulige holdning, selv når du ikke tænker over det
  5. Øger din holdningsbevidsthed, så du bliver mere opmærksom på din kropsholdning
  6. Kan reducere nakke-, skulder- og rygsmerter
  7. Støtter og aflaster i hverdagen
  8. Aktiverer og stimulerer muskler
  9. Minimerer risiko for overbelastning
  10. Få en bedre kropsholdning

Med vores holdningskorrigerende t-shirts & undertrøjer, hjælper vi din krop med at slappe af. Om du sidder på kontor, laver fysisk hårdt arbejde eller blot går en tur ned for at shoppe – så er vores holdningskorrigerende tøj sundt for din krop.

Underaktive muskler bliver stimuleret og din krop (og dit hoved) bliver mindet op at skulle rette sig op i en langt mere optimal position end hvad vi mennesker oftest plejer at gå med.

Teknologien er ekstrem fordelagtig hvis du oplever irritationer, smerter og spændinger i løbet af en almindelig dag. Kinesio teknologien som tøjet bygger på er bevist at have en direkte smertelindring – derfor bliver den b.la. også brugt af sportsfolk verden over.

 

Forskellen på vores T-Shirts og Undertrøje er at undertrøjen udelukkende fokuserer på den nedre og øvre del af din ryg. Udover at T-Shirten fokuserer på den nedre og øvre del af ryggen og aktiverer underaktive muskler, så tager den fat i dine skuldre og ruller dem tilbage.

OBS: Produktet skal sidde tæt til kroppen for at opnå den ønskede effekt. Størrelsen kan afvige fra den størrelse, du normalvis bruger i andet tøj. Ligger man imellem to størrelser, passer produktet oftest bedst, hvis man vælger den mindste af de to. I denne model er det ikke unormalt at du skal en til to størrelser ned i forhold til din normale størrelse.

Levering og returnering

Produkter sendes af de enkelte Nytilbud-lager, der er placeret over hele Europa og resten af verden. Leveringstider og forsendelsespriser varierer afhængigt af forhandlerens placering, destinationslandet og den valgte leveringsmetode. Se de fulde leveringsoplysninger

Sendes inden for 24 timer

Standardlevering 39 kr

Vores mest populære mulighed, ideelt til de fleste af vores kunder.

 

Ingen anmeldelser

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk