🚀Billig Levering til DK, NO og SE

Holdningstrøje T-shirt (Mand)

✔️TILFREDSHED I VORES KUNDEANMELDELSER

✔️INGEN SKJULTE ABONNEMENTER

✔️SIKRE BETALINGER MED KORT

✔️FRAGT KUN 29 KR

✔️14 DAGES RETURRET

Se indkøbsvogn
Sikker betaling
Produktbeskrivelse
Product Details
  1. Hjælper dig med at rulle skuldrene tilbage
  2. Aktiverer underaktive muskler i din øvre ryg
  3. Støtter din lænd i situationer hvor den kan belastes
  4. Sørger for at holde din krop i den bedst mulige holdning, selv når du ikke tænker over det
  5. Øger din holdningsbevidsthed, så du bliver mere opmærksom på din kropsholdning
  6. Kan reducere nakke-, skulder- og rygsmerter
  7. Støtter og aflaster i hverdagen
  8. Aktiverer og stimulerer muskler
  9. Minimerer risiko for overbelastning
  10. Få en bedre kropsholdning

Med vores holdningskorrigerende t-shirts & undertrøjer, hjælper vi din krop med at slappe af. Om du sidder på kontor, laver fysisk hårdt arbejde eller blot går en tur ned for at shoppe – så er vores holdningskorrigerende tøj sundt for din krop.

Underaktive muskler bliver stimuleret og din krop (og dit hoved) bliver mindet op at skulle rette sig op i en langt mere optimal position end hvad vi mennesker oftest plejer at gå med.

Teknologien er ekstrem fordelagtig hvis du oplever irritationer, smerter og spændinger i løbet af en almindelig dag. Kinesio teknologien som tøjet bygger på er bevist at have en direkte smertelindring – derfor bliver den b.la. også brugt af sportsfolk verden over.

 

Forskellen på vores T-Shirts og Undertrøje er at undertrøjen udelukkende fokuserer på den nedre og øvre del af din ryg. Udover at T-Shirten fokuserer på den nedre og øvre del af ryggen og aktiverer underaktive muskler, så tager den fat i dine skuldre og ruller dem tilbage.

OBS: Produktet skal sidde tæt til kroppen for at opnå den ønskede effekt. Størrelsen kan afvige fra den størrelse, du normalvis bruger i andet tøj. Ligger man imellem to størrelser, passer produktet oftest bedst, hvis man vælger den mindste af de to. I denne model er det ikke unormalt at du skal en til to størrelser ned i forhold til din normale størrelse.

There are no reviews yet

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk