🚀Billig Levering til DK, NO og SE

Holdningskorrektion siddende kropsbælte

Out of stock

💚️ Tilfredshed i vores kundeanmeldelser

💚️ Ingen skjulte abonnementer

💚️ Sikre betalinger med kort

💚️ Fragt kun 29 kr

💚️ 14 Dages returret

Se indkøbskurv
Sikker betaling
Beskrivelse
Levering og returnering
Beskrivelse

Ny holdningskorrektion Voksen siddende kropsbælte kravebenet støtte bælte bedre sidde rygrampe understøtter tilbage holdning korrekte

Specifikation:
Type: Holdningskorrektion siddende kropsbælte
Køn: Unisex
Materiale: Ikke-vævet
Farve: Sort
Tiltænkt brug: Posture Corrector & Shoulder Support
Egnet folkemængde: Studerende, Hvidkollisarbejder, Driver …
Størrelse: Fri Størrelse

Funktion:
1. Ergonomisk designet, Det hjælper med at sidde lige og rette op korrekt, forbedre og rette kropsholdning og reducere taljen ubehag eller lændesmerter bogstaveligt. Du får hurtige resultater og langsigtet komfort.
2. Perfekt kropsholdning hver gang, sidder uden problemer i perfekt kropsholdning på dit skrivebord. Det kan spare dig for mange behandlingsomkostninger. Langsigtet persistens kan ikke kun lindre rygsmerterne, men også hjælpe dig med at udvikle gode kropsvaner for at forbedre dit temperament.
3. Let at bære, Sæt taljenbeskytter på i 5 sekunder fladt. Du tager bare 30 sekunder at bære det. Og størrelsen kan justeres, uanset om du er tynde kvinder eller en stærk mand, du kan nemt bruge den.
4. Velegnet til alle, der sidder i lang tid / har en forkert siddeposition / lider af lumbal sygdom, perfekt til børn over 15 år og voksne. især kontorpersonalet. Insistere på at bruge 15 minutter hver dag, vil din rygsmerte blive forbedret meget.
5. Praktisk og bærbar. Formen på lynlåsens lomme og den lette vægt giver dig mulighed for at tage det uanset hvor du går, på dit skrivebord, på et fly / tog, på kontoret / hjemme eller i et spil.

Beskrivelse:
Et bælte kan rette din kropsholdning
Et bælte kan ændre dit temperament
Et bælte kan beskytte din talje
Et bælte kan gøre din talje tyndere
Et bælte kan understøtte din nyre

Pakken indeholder:
1 * Holdningskorrektion siddende kropsbælte

Levering og returnering

Produkter sendes af de enkelte Nytilbud-lager, der er placeret over hele Europa og resten af verden. Leveringstider og forsendelsespriser varierer afhængigt af forhandlerens placering, destinationslandet og den valgte leveringsmetode. Se de fulde leveringsoplysninger

Sendes inden for 24 timer

Standardlevering 39 kr

Vores mest populære mulighed, ideelt til de fleste af vores kunder.

 

Ingen anmeldelser

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk