Halsmassager – sund wellness til hjemmet

Gratis Levering
Sikker betaling
Se indkøbsvogn

Halsmassager – sund wellness til hjemmet

Med en elektrisk massager promoverer du dit helbred. Lad dig massere magisk efter en lang dag på arbejdet. Du behøver ikke sidde på venteværelset for at få en massageopskrift, du behøver ikke engang at gå ud af døren. En massage er beroligende og lindrer smertefuld spænding.

Har du muskelsmerter på grund af overarbejde eller stress? Bekymre dig ikke mere! Vi tilbyder dig et produkt, der giver dig den ultimative afslapning med et enkelt klik, uanset hvor du er! Vi præsenterer den BORTABLE Halsmassager!

Portable Mini Massager er en ELEKTRONISK MEDDELELSESPAD, der tilbyder 15 niveauer af massering, til en korrekt og passende tryk for at frigøre muskelpin. Det har 11 GEAR-POSITIONER, DER ANVENDER KUNSTSTILLET MASSAGE-TEKNIKER. Det er lavet af SYNTETISK LÆDE med Høj kvalitet og en kombination af lamskind, hvilket gør den EKSTRA SMOOTH og blød, når den placeres på huden.

Det er SIKKER på HUD og IKKE-IRRITERENDE.

Bærbar minimassager EFFEKTIVT LISTER STRESSEN OG MUSKELSORENESS i hele kroppen. Det kan anvendes på nakke, skuldre, øvre del af ryggen, nedre del af ryggen, arme, talje, fødder, lår, ben og kalve til en øjeblikkelig dyb vævsmassage. Det er designet med en genopladelig batteri. Det er SMÅ og KOMPAKT, der NEMMELIG kan transporteres på LOMMER og TASKER.

Beskrivelse:

HalsmassagerUdseende materiale: ABS / PC
Kropsstørrelse: 45 * 45 cm
Massage intensitet: 15 filer
Gældende dele Hals, talje, hofter, ben, ryg, fødder

Shopping cart

×

Powered by: Gavek.dk