Gode tips til diamond paint til børn

Vi får mange spørgsmål om, hvorvidt det er sikkert at bruge diamantmalersæt med små børn. Hvis du har kreative børn, kan du købe alt fra butikken, og de kan arbejde med det. Dette er mere velegnet til større børn, da de små dele kan være en kvælningsfare for helt små børn.

Men jeg plejer altid at anbefale dig at starte med at tjekke vores kategori for diamantmaling. Her har vi nogle mindre projekter, såsom nøgleringe, penalhuse, smykker, kort og billeder, som kun er delvist gennemførte. Det er typisk en fordel at begynde med et mindre projekt for f.eks. børn.

Jeg ser ofte, at børn har kortere opmærksomhed end voksne, og derfor er det godt at vælge projekter med et overskueligt omfang. Jeg vil anbefale at starte med et mindre projekt, når børn prøver diamantmaling for første gang.

Dette vil give dem mulighed for at få en fornemmelse af processen og opbygge deres selvtillid, før de tager fat på et større projekt. Hvis du er interesseret, kan du købe vores fulddækkende billeder, som har en række smukke motiver.

Vi har dem også i mindre størrelser f.eks. 30×30 cm eller 30×40 cm. Du kan tage et billede af dit kæledyr eller barn og gøre det til et diamantmaleri. Det er også altid populært.

Leave a comment
Stay up to date
Register now to get updates on promotions and coupons.

Shopping cart

×