🚀Levering kun: 29 DKK

GAVER TIL HAM

GAVER TIL HAM

Mænd og gaver, gaver til mænd. Det burde være så nemt, og alligevel kan det være så svært! Når der er en højtid eller fødselsdag på vej, når man ofte at overveje at købe en pakke hvide tennissokker, eller 3 stk. boxershorts – eller vin og chokolade til de mere perifere bekendtskaber. Men alligevel kommer man som regel frem til, at det nok bør være muligt at finde noget, der er mere spændende end det. Og ja, den gode nyhed er: Det er der! Prøv bare at se på vores udvalg her.

Hvad skal man dog købe til manden der har alt? Mangler du gaveidéer til ham der har alt? “Åhh… hvor er det dog svært at finde på en gave til manden der har alt”. Passer ikke – Se blot her på siden! Her finder du gaver til mænd! Vi har et kæmpe udvalg af gadgets og gaveidéer til manden og ham der har (næsten) ALT! Er han rejsende business-man? Vi har gaven. Kan han lide golf? Vi har gaven. Elsker han chili? Vi har gaven. Mangler du en gave til kæresten? Vi har også romantiske og søde gaver! Tjek vores udvalg herunder eller klik dig rund i menuen for oven! Bestil originale og personlige gaver til ham online.

Søger du en god personlig gave til ham der ikke ønsker sig noget? Det at finde på en gave til en teenager eller voksen mand kan være en besværlig opgave. De fleste mænd har nemlig ikke mange gaveønsker, men heldigvis kan det dog gøres ret nemt. Du finder nemlig rigtig mange gode gaverideer til mænd i alle aldre. Det er også selv om de fleste mænd ikke har så mange ønsker, for de fleste bliver  samtidig rigtig glad for praktiske ting der kan bruges i hverdagen. Her på Idegryden har vi fundet stort udvalg af gode gaveideer til mænd i alle aldre, hvor du finder både den personlige, skøre, sjove, lærerige og praktiske gaveide. Brug de nedenstående gaveideer til inspiration hvor du med garanti vil finde den perfekte gave til ham. Hvis du søger efter en specifik kategori, så brug indholdsfortegnelse lige her til at springe ned til lige præcist det du søger.

Hvis du står og mangler en gave til din kæreste, din gode ven eller din far og er løbet tør for idéer, er du kommet til det rigtige sted. Vi har i denne kategori samlet alle vores gaveideer til ham. Vi har et stort udvalg af varer, og vi har opdelt dem alle i prisklasser, så du kan finde den perfekte gave til ham til den rigtige pris. Mangler du en gave til hende i stedet? Så har vi også et bredt udvalg af gaver til kvinder. Selvom du skal købe en gave til ham, som har alt, kan det altså sagtens lade sig gøre at finde noget, han vil blive glad for. I vores gaveideer til ham finder du alt fra lækre højtalere til drinksglas og boliginteriør. Du kan finde alt fra de små, hyggelige gaver som delikatesser og hudpleje til de større gaver som møbler og brugskunst. Gå på opdagelse i vores gaveideer til ham og vælg prisklasse nedenfor. Du kan også se vores samlede udvalg af gaveideer her.

Leder du efter en gave til ham 200 kr, og er du løbet tør for ideer til hvad du kan give ham i gave? Her giver vi dig en masse inspiration til de bedste gaveidéer til manden. Du kan derfor finde alt fra oplevelser, til tøj og mode, til små gadgets, til elektronik, til personlig pleje og meget mere. Der er dermed god garanti for at du her på siden kan finde noget som du ikke havde tænkt over før.

Driller gaven til far, onkel Jørgen eller manden i dit liv? Så tag et kig på vores herregode gaveforslag. Når du har gjort det, giver du os sikkert ret i, at “manden der har alt” slet ikke eksisterer i virkeligheden.

Du kan også finde inspiration til gaven i denne artikel, hvor vi kommer med fem gaveidéer til fars dag. 

Personlig årsdag gave til ham? Der findes mange ting som du kan give i gave til ham, for heldigvis er de fleste mænd afslappet i forhold til det med gaver.

Kæreste gave til hamkan være utrolig svært at finde på, for mænd ønsker sig aldrig noget. Gaven kan dog også være super nem at finde, for mænd er pragmatiske. Og en gave der kan anvendes i dagligdagen, er som regel en god gave. Det åbner op for væld af gode gaveideer, og her på Shopsites har vi netop fundet sådan et udvalg til dig.

Find inspiration til gaven i en af vores forskellige kategorier, som du kan se i indholdsfortegnelsen her, eller se hele udvalget igennem og få den kæmpe inspiration.

Julegave til ham

Nu er det snart jul. Og hvis du elsker julen, er er det en fantastisk tid. Det kan dog også være stressende. Du skal finde på pakkekalender til børn, bedsteforældre eller din partner. Måske satser du på adventsgaver i stedet, men der også findes på de mange julegaver. Her er en julegave til ham der er din partner, kæreste, far, søn eller anden, en af de ting der ofte er sværest et finde.

At finde gaven til en mand der intet ønsker sig, efterlader stort set ingen ideer. Du kan dog også vende det på hovedet, og sige at det giver dig spillerum indenfor stort set alt. Det kræver bare noget inspiration, og det er netop, hvad du finder her. Vi har samlet et udvalg af mange julegaver til mænd indenfor forskellige typer, interesser og priser. Se indholdsfortegnelse her for at springe ned på siden, eller se alle ideerne igennem ved at scrolle – Den nemme, hurtige og gode måde at finde gaven.

Min Hr. Kæreste er både nem og svær at købe gaver til på samme tid. Nem, fordi han altid er så taknemmelig og positiv. Svær, fordi han næsten altid nægter at komme med ønsker, så man er altid lidt på bar bund, hvis man ikke lige selv har en god idé. Jeg har faktisk allerede købt gave(r) til ham til jul (den eneste jeg har købt til so far), men jeg tænkte at jeg lige ville give jer lidt inspiration i form af hvad jeg kunne finde på at købe til ham. Er jeres kærester (og evt brødre) svære at købe gaver til?

1. Hr. Kæreste har flere gange sendt skumle blikke mod mine klassiske sorte Ray-Ban wayfarers (og nej, det er ikke fordi han sender skumle blikke til mig… det ER solbrillerne han flirter med!) og han har sågar også stjålet dem en enkelt gang (og indkasseret en verbal overhaling, hvor jeg påpegede at ødelægger man = så betaler man et nyt par). Så sådan et par ville han bestemt ikke have noget imod lå under træet i år. Især også nu hvor vi skal på sol-ferie i januar. Dette par ligger typisk på ca. 800-900 kr. I kan finde dem HER.

2. Det her er det sjoveste ever. Hr. Kæreste fortalte her for en uges tid siden ivrigt om den her nye bog der var kommet, som handler om hans elskede fodboldklub OB (iøvrigt også det eneste rigtige hold at holde med, må jeg adde ???? ). Jeg måtte fnise lidt, hvilket han tydeligt ikke forstod grunden til. Og måtte så forklare ham, at ham der den ene forfatter Peter kender jeg og han var min nabo i flere år, da jeg var barn. Men nu må man da sige, at der skulle være mulighed for at skaffe en signeret kopi ???? Hvis nogle af jeres kærester/brødre også er OB-fans, så er bogen i handlen nu og koster 299 kr. Den kan købes HER.

3. Lige da vi havde mødt hinanden var parfume en klassiker at give som gave. Jeg kan ikke huske, hvor mange gange han har givet mig “Ralp” fra Ralp Lauren og hvor mange gange jeg har givet ham “Miracle Homme” fra Lancôme. Jeg elsker når han har den parfume på og han er vist for længst løbet tør for den, så den kunne være en oplagt julegave. Den koster 465 kr for 75 ml. I kan finde den HER.

4. Det er måske ikke de fleste der har råd til at give kæresten en hel rejse i julegave, men vi har flere gange givet hinanden flybilletter i gave og så fundet ud af hotel senere sammen. Jeg må ærligt indrømme, at jeg synes rejser er den ultimative gave man kan give hinanden som kærester. Jeg vil langt hellere have en fantastisk rejse i gave end et par rigtig dyre sko. Jaja, nu tænker I måske “hun er jo rablende sindsyg”, men jeg synes der er intet der topper uerstattelige oplevelser med den man elsker aller mest. Hverken sko, tasker eller dyre smykker. Jeg har flere gange haft gode oplevelser med EasyJet og de flyver billigt til flere fede europæiske destinationer som Paris, London, Lissabon og Milano. Især hvis I planlægger en forårstur i marts-april, så kan det tit fås rigtig billigt.

5. En anden slags oplevelser der også kan sprede glæde er koncertbilletter. Jeg har faktisk aldrig givet Hr. Kæreste den slags før, men kunne nemt forestille mig at gøre det en dag. Jeg ved at han ville blive svært glad for billetter til enten Bob Dylan, Band of Horses eller The Raveonettes. Jeg ville selv blive glad for billetter til Jason Mraz, Teitur (igen-igen-igen) eller Adele. En intim koncert med George Michael ville jeg nu heller ikke sige nej til (når jeg er rigtig stiv, så synes jeg at hans nummer “Fast Love” er et af de fedeste numre at sætte på og skråle med til… don’t ask me why. Jeg skyder skylden på min far som er stor fan af ham).

6. Hr. Kæreste elsker at få tøj i gave. Mest fordi at så slipper han selv for at gå ud og finde det… det der med shopping gider han ikke særlig tit. Og han spørger ofte mig om trends og mine holdninger, så det ligger jo lige til højrebenet at jeg kunne give ham det i julegave. Jeg gav ham en Samsøe Samsøe strik i fødselsdagsgave i oktober og han har seriøst boet i den lige siden. Jeg prøver stadig desperat på at få ham i en trendy cardigan, men han nægter simpelthen. SUK. Skjorter går han meget i pga hans hverdag i politik og jeg synes den fra ASOS er lidt anderledes som gør at han ser smart, pæn og ud som den 28-årig han er. Cardiganen er fra Day og koster 699 kr HER. Skjorten er som sagt fra ASOS til ca. 210 kr HER.

7. Åhhh whiskey… den går altid rent ind. Hr. Kæreste var på et tidspunkt virkelig glad for Laphroaig som er virkelig røget i smagen (ja, jeg drikker også whiskey ???? ). Tror dog han fik lidt for meget af den på et tidspunkt, men det er længe siden, så måske det var tiden til en revival? Prisen på en 10 års Laphroaig er omkring 295 kr (jo ældre whiskey’en er, jo dyrere bliver den oftest). Den fås i de fleste normale vinbutikker (i Odense har de den bla. i Vinens Verden).

gave til ham,personlig gave til ham,gave til ham der har alt,gave til ham der ikke ønsker sig noget,årsdag gave til ham,kæreste gave til ham,den perfekte gave til ham,gave til ham 200 kr,billig gave til ham,bedste gave til ham,gave til ham euroman,romantisk gave til ham,lille gave til ham,valentinsdags gave til ham,send en gave til ham,18 års gave til ham,kreativ gave til ham,bachelor gave til ham,betydningsfuld gave til ham,speciel gave til ham,gave til ham under 500,den bedste gave til ham,ideer til gave til ham,konfirmations gave til ham,jeg elsker dig gave til ham,månedsdags gave til ham,10 års bryllupsdag gave til ham,klippekort gave til ham,den ultimative gave til ham,den perfekte gave til ham der har alt,gave til ham der flytter hjemmefra,personlig gave til ham der har alt,dimissions gave til ham,kandidat gave til ham,luksus gave til ham,gave til ham og hende,morgendags gave til ham,undskyld gave til ham,gave til ham oplevelser,gave til ham der elsker biler,gave til ham der rejser meget,gave til ham elektronik,gave til ham magasin,gave til ham sølvbryllup,god bedring gave til ham

Source: Gavek.dk

Shopping cart

×

Powered by: Hmedier.dk