🚀Levering kun: 29 DKK

Fodmassage Akupunktur Zoneterapi Sandaler Fodmassage

5.00 (3 Reviews)

💚️ Tilfredshed i vores kundeanmeldelser

💚️ Ingen skjulte abonnementer

💚️ Sikre betalinger med kort

💚️ Fragt kun 29 kr

💚️ 14 Dages returret

View cart
Sikker betaling
Beskrivelse
Levering og returnering
Beskrivelse
Fodmassage Akupunktur Zoneterapi Sandaler har foruden de nedenfor nævnte egenskaber og kvaliteter en indbygget automatisk rotations-funktion.  Dette forøger stimuli-effekten, så din krop vitaliseres endnu mere end ved brug af almindelige MASSAGE SKO.
ezgif.com-gif-makercd16a165ad632638.gif
  • Styrker kroppens sundhed, helingsproces og fjerner væskeophobning
  • Bare 15 min. gør underværker for kroppen
  • Fantastisk redskab mod smerter i fødder, ben og ryggen
  • Forbedre hele din måde at gå på og giver dig akupunktur der påvirker hele kroppen
  • Prisbelønnet patenteret akupunktur teknologi

Med de skønne sandaler vil du få massage dagen lang uden at røre en finger. De små magnetiske akupunkturpunkter er med til at øge kroppens helingsproces når bare sandalerne bruges i op til 15 min. om dagen. Massagesandalerne kan samtidig hjælpe på væskeophobning hos kvinder. Mærker du smerter når du bærer skoen, betyder det kun at massagen virker og den gør sit arbejde i forhold til at forbedre kroppens sundhed.

Mange mennesker har problemer med deres fødder, men gemmer dem hellere i skoene frem for at passe og pleje dem. Ved brug af de zoneterapeutiske sandaler i 10-30 minutter dagligt, får du stimuleret alle kroppens forskellige akupressur punkter i fodsålen samt forøget din velvære. Bemærk at disse massage slippers har en unik og enestående egenskab i forhold til andre, man finder på det danske marked! (se nedenfor).

– Spænd stropperne således, at foden ikke kører frem og tilbage over punkterne. Dette kan med tiden få dupperne til at gå løs. Sæt en flad hånd på hver side af velcroen og pres godt sammen.

– Start med at bruge klip-klapperne 3-5 minutter dagligt og øg gradvis minutantallet indtil du når op på de anbefalede 30 minutter om dagen

– Blodomløbet op igennem benene øges, hvilket sætter gang i en kraftig udrensning i kroppen.

– Når du tager klip klapperne af, mærker du, hvordan det “bobler” i benene. Dine ben vil føles lettere.

OBS: Brug ikke denne massagesko længere tid end 30 minutter pr. dag, de er beregnet til at gå inden døre med. Massageskoen må ikke forveksles med almindelig sandaler med gummi dutter. De er beregnet til udrensning af affalds stoffer i kroppen, som fri gives når man anvender denne form for terapi af fodsålerne. så husk at drikke meget vand under behandlingen!
Første gang du bruger dem må de max bruges 3-5 minutter de først 3 dage.

Levering og returnering

Produkter sendes af de enkelte Nytilbud-lager, der er placeret over hele Europa og resten af verden. Leveringstider og forsendelsespriser varierer afhængigt af forhandlerens placering, destinationslandet og den valgte leveringsmetode. Se de fulde leveringsoplysninger

Sendes inden for 24 timer

Standardlevering 39 kr

Vores mest populære mulighed, ideelt til de fleste af vores kunder.

 

Our reviews are verified for authenticity

Shopping cart

×

Powered by: Hmedier.dk