🚀Levering kun: 29 DKK

Familie IPL hårfjerningssæt

💚️ Tilfredshed i vores kundeanmeldelser

💚️ Ingen skjulte abonnementer

💚️ Sikre betalinger med kort

💚️ Fragt kun 29 kr

💚️ 14 Dages returret

View cart
Sikker betaling
Beskrivelse
Levering og returnering
Beskrivelse

Familie IPL hårfjerningssæt risikofrit! Vi er 100% sikre på, at du bliver lykkelig over de hårløse resultater, du opnår med vores håndsæt.

✔️  Stop uønsket hårvækst på enhver kropsdel  Inklusiv ansigtet og de intime områder

✔️  Se hårløse resultater på få uger – Spild aldrig igen din tid på barbering

✔️  Certificeret til sikker og effektiv hårfjerning – Klinisk bevist, at det er bivirkningsfrit

✔️  8 avanceret IPL styrker – så alle får en effektiv og smertefri behandling

✔️  Slip for irriteret hud og røde prikker – Vores håndsæt efterladen huden blød og lækker

✔️  Ingen yderligere betalinger eller genopfyldninger er nødvendigtindeholder hele 900,000 IPL flashes

Familie IPL hårfjerningssæt er designet til at levere langvarige, synlige resultater på kun 3 uger. Brug vores hårfjerner 1 gang om ugen i 12 uger, og du vil aldrig skulle bekymre dig om at barbere dig igen!

Forestil dig, at du aldrig mere vil have behov for, at skulle barbere dig eller spilde tid og penge på forskellige former for dyre, smertefulde og ikke permanente hårfjerningsmetoder. Med Familie IPL hårfjerningssæt kan du stoppe uønsket hårvækst smertefrit på få uger og på enhver kropsdel.

En fuld kropsbehandling udføres på kun 30 minutter. Spar både tid og penge med vores innovative hårfjerner.

Dit håndsæt bruger teknologi af klinisk kvalitet, der er certificeret til sikker og effektiv hårfjerning derhjemme. Få langvarige resultater til en brøkdel af prisen for klinisk laserbehandling.

Familie IPL hårfjerningssæt er FDA, CE og RoHS godkendt – Testet fra top til tå!

Familie IPL hårfjerningssæt har smukt LCD display og innovativ skin sensor indbygget,  du garanteret en sikker behandling!  

Over 900,000 IPL flashes

Helt og aldeles smertefri behandling og kan benyttes på enhver kropsdel.

HVORDAN VIRKER IPL BEHANDLINGER?

Familie IPL hårfjerningssæt benytter en teknik som punktmarkerer og eliminerer melanin i hårsækken. Det er melanin, som stimulerer genvæksten af hår. Når du bruger vores hårfjerner regelmæssigt, holder du uønsket hår under hudoverfladen og sørger for, at de forbliver der. Vi anbefaler behandling 1 gang om ugen, indtil det ønskede resultat vises.

HVOR EFFEKTIV ER Pro – Familie IPL hårfjerningssæt? 

Familie IPL hårfjerningssæt hårfjerner benytter sig af den helt nye IPL-teknologi, som er længder foran alle hårfjernere på det danske markede. De fleste begynder at bemærke en reducering i hårvæksten efter kun 3-4 uger, hvor ca 75% af hårene er stoppet med at gro. Du vil se 100% “hårløse” resultater efter 12 uger.

HVORDAN BRUGER MAN Familie IPL hårfjerningssæt? 

Det er først og fremmest utroligt nemt

Trin 1: Det er vigtigt at fjerne hår på overfladen af ​​huden, før du bruger IPL, så den kan behandle håret under din hud mere effektivt, Brug evt. en alkoholserviet til at rengøre flashvinduet.

Trin 2: Tilslut enheden, tænd / sluk-knappen begynder at blinke, hvilket viser, at den er i standby-tilstand. (Bemærk: Tænd / sluk-knappen har et Flash-grønt lys.)

Trin 3: Tryk på tænd / sluk-knappen i 2-5 sekunder, maskinen starter; derefter vælg energiniveau. Enheden har 8 energiniveauer fra 1 til 8.

Trin 4: Placer Flash-vinduet lodret og fast på din hud, dér hvor du vil behandle. Derefter tryk på Flash-knappen. På større kropsområder (ben, arme, ryg, skulder og mave) hold flash knappen nede, og maskinen vil flashe automatisk for en hurtigere behandling.

Produktet må kun anvendes af personer over 18 år.

Produktstørrelse: 16,8 * 11,2 * 7,8 cm
Pakke : adapter + vært + engelsk manual

Levering og returnering

Produkter sendes af de enkelte Nytilbud-lager, der er placeret over hele Europa og resten af verden. Leveringstider og forsendelsespriser varierer afhængigt af forhandlerens placering, destinationslandet og den valgte leveringsmetode. Se de fulde leveringsoplysninger

Sendes inden for 24 timer

Standardlevering 39 kr

Vores mest populære mulighed, ideelt til de fleste af vores kunder.

 

There are no reviews yet

Shopping cart

×

Powered by: Hmedier.dk