🚀Billig Levering til DK, NO og SE

EMS Fodmassage Fodterapi

4.90 (anmeldelser)
Out of stock

💚️ Tilfredshed i vores kundeanmeldelser

💚️ Ingen skjulte abonnementer

💚️ Sikre betalinger med kort

💚️ Fragt kun 29 kr

💚️ 14 Dages returret

Se indkøbskurv
Sikker betaling
Beskrivelse
Levering og returnering
Beskrivelse

Sov bedre ved at behandle akupunkturpunkter

Køb ikke en stor uklart maskine med samme effekt

Fodmassagens tæppet bruges overalt når som helst. Smart EMS fodmassage stimulerer direkte forskellige punkter på foden ved at sende elektriske impulser gennem fødderne, stimuleres musklerne, hvilket får blodcirkulationen til at starte. Mange ældre mennesker har dårlig blodcirkulation i fødderne og kan let slappe af og reducere træthed.

Massageren hjælper med at forbedre blodcirkulationen og opleve en afslappende fodmassage 3 forskellige massagetyper med forskellige niveauer

Funktioner:

  • Intelligent EMS-massage stimulerer direkte akupunkturpunkter, lindrer ømhed og reducerer træthed.
  • Behandl akupunkturpunkter, der er egnede til alle typer fødder og fødder i forskellige størrelser.
  • EMS fodmassage, lille og bærbar, har på kontoret til fodmassage
  • Let og bærbart, når som helst og hvor som helst
  • CE godkendt

Genopladeligt via USB-kabel

Manual

Materiale: PU læder + ABS

Størrelse: 32,5 * 15 * 3,5 cm

Vægt: 175 g

  • EMS FOOT MASSAGER – Dette fungerer ved at træde på massagepuden til massageapparatet, hvilket giver lettelse, der starter på dine fødder. Designet som en menneskelig fod og målrettet mod de vigtigste pletter og akupunkturpunkt i menneskelige fødder til behandling.
  • LAVFREKVENS FYSIOTERAPI-ENHED – Denne bruger en lav frekvens til at hjælpe patienterne med at lindre smerter på en mild måde, indtil de helt slipper af med ubehaget.
  • Dette giver også en perfekt fodmassageoplevelse med sin infrarøde opvarmnings- og vibrationsmassageteknik. Du kan også bruge den intelligente hastighedsknappen til at justere vibrationshastigheden i henhold til dit eget komfortniveau for at opnå en bedre massageeffekt.

Bekræftet effekt

Der er to EMS-masseringstilstande. Den ene banker kontinuerligt for at fremme blodcirkulationen. Den anden er en kombination af at slå og pres for at lette dine fødder. EMS fodmassager har 15 justerbare intensitetsniveauer fra svaghed til styrke, som du vil. Tænd for fodmassagermaskinen, så går den ind i automatisk cyklus og slutter efter 25 minutter.

EMS Foot Massager

Ny udviklet EMS Teknologi

Med EMS-teknologi frigiver din fod massager let dine trætte fod- og lægmuskler og forbedrer blodcirkulationen. Hudvenlig sølviontrykt kredsløb giver dig en behagelig oplevelse på en sund og sund måde. Forskellig fra traditionelle tommelfodmassager er EMS fodmassager meget mild og fungerer godt til alle hudtyper.

Effektiv øgning af blodcirkulation

Hælper med at bevare en god hukommelse som følge af aldersrelaterede forandringer og fremmer blodcirkulationen, hvilket er specielt godt for synet og hørelsen.


Levering og returnering

Produkter sendes af de enkelte Nytilbud-lager, der er placeret over hele Europa og resten af verden. Leveringstider og forsendelsespriser varierer afhængigt af forhandlerens placering, destinationslandet og den valgte leveringsmetode. Se de fulde leveringsoplysninger

Sendes inden for 24 timer

Standardlevering 39 kr

Vores mest populære mulighed, ideelt til de fleste af vores kunder.

 

Our reviews are verified for authenticity

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk