EMS Fod Massage Fodterapi

4.90 (27 Reviews)
1-2 dages levering til Mundbind, Beskyttelsesvisir, Håndsprit etc.
Se indkøbsvogn
Sikker betaling
Produktbeskrivelse
Product Details
  • EMS FOOT MASSAGER – Dette fungerer ved at træde på massagepuden til massageapparatet, hvilket giver lettelse, der starter på dine fødder. Designet som en menneskelig fod og målrettet mod de vigtigste pletter og akupunkturpunkt i menneskelige fødder til behandling.
  • LAVFREKVENS FYSIOTERAPI-ENHED – Denne bruger en lav frekvens til at hjælpe patienterne med at lindre smerter på en mild måde, indtil de helt slipper af med ubehaget.
  • Dette giver også en perfekt fodmassageoplevelse med sin infrarøde opvarmnings- og vibrationsmassageteknik. Du kan også bruge den intelligente hastighedsknappen til at justere vibrationshastigheden i henhold til dit eget komfortniveau for at opnå en bedre massageeffekt.

Bekræftet effekt

Der er to EMS-masseringstilstande. Den ene banker kontinuerligt for at fremme blodcirkulationen. Den anden er en kombination af at slå og pres for at lette dine fødder. EMS fodmassager har 15 justerbare intensitetsniveauer fra svaghed til styrke, som du vil. Tænd for fodmassagermaskinen, så går den ind i automatisk cyklus og slutter efter 25 minutter.

Ny udviklet EMS Teknologi

Med EMS-teknologi frigiver din fod massager let dine trætte fod- og lægmuskler og forbedrer blodcirkulationen. Hudvenlig sølviontrykt kredsløb giver dig en behagelig oplevelse på en sund og sund måde. Forskellig fra traditionelle tommelfodmassager er EMS fodmassager meget mild og fungerer godt til alle hudtyper.

Effektiv øgning af blodcirkulation

Hælper med at bevare en god hukommelse som følge af aldersrelaterede forandringer og fremmer blodcirkulationen, hvilket er specielt godt for synet og hørelsen.


Our reviews are verified for authenticity

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk