🚀Billig Levering til DK, NO og SE

Elektrisk Myggeskræmmer – Anti Mosquito Plug-in

💚️ Tilfredshed i vores kundeanmeldelser

💚️ Ingen skjulte abonnementer

💚️ Sikre betalinger med kort

💚️ Fragt kun 39 kr

💚️ 14 Dages returret

Se indkøbskurv
Sikker betaling
Beskrivelse
Levering og returnering
Beskrivelse

Når sommeren melder sin ankomst, så gør myggene det desværre også. Der er simpelthen ikke noget mere irriterende, end når myggene om natten flyver ind på soveværelset og ødelægger ens nattesøvn. Dette problem behøver du dog ikke længere at bekymre dig om, da du med dette anti-myg stik helt kan undgå, at de små irriterende myg kommer og forstyrrer din nattesøvn.

Dette stik fungerer på den måde, at den lader en lille LED pære lyse hele natten for at tiltrække myggene. Når myggene dermed nærmer sig lyset, flyver de direkte ind i en stødfælde. Inde i stikket er der nemlig indbygget nogle særlige stød-riller, som hurtigt og nemt kan dræbe myggene.

Dette stik indeholder hverken farlige kemikalier eller udstøder irriterende lyde. Stikket er super nemt at tilkoble en normal stikkontakt, og når du vågner, kan du nemt og hurtigt tømme det lille bæger, der befinder sig under lyset, for døde insekter. Du får derudover en lille børste med, til når de særlige stødriller skal rengøres. Dette stik er intet mindre end uundværligt, når de varme sommernætter for alvor melder deres ankomst.

Levering og returnering

Produkter sendes af de enkelte Nytilbud-lager, der er placeret over hele Europa og resten af verden. Leveringstider og forsendelsespriser varierer afhængigt af forhandlerens placering, destinationslandet og den valgte leveringsmetode. Se de fulde leveringsoplysninger

Sendes inden for 24 timer

Standardlevering 39 kr

Vores mest populære mulighed, ideelt til de fleste af vores kunder.

 

Ingen anmeldelser

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk