🚀Billig Levering til DK, NO og SE

LED Insektdræber og solcellelampe

Out of stock

💚️ Tilfredshed i vores kundeanmeldelser

💚️ Ingen skjulte abonnementer

💚️ Sikre betalinger med kort

💚️ Fragt kun 29 kr

💚️ 14 Dages returret

Se indkøbskurv
Sikker betaling
Beskrivelse
Levering og returnering
Beskrivelse

Lad ikke stikkende, sværmende og summende insekter slå hyggen ihjel. Lad i stedet denne insektdræber og solcellelampe slå insekterne ihjel. Den er nem at montere alle vegne i haven – rundt om terrassen eller i hjørnet med havebænken. Ingen ledninger, beslag, søm eller skruer. Lampen har et spyd, som stikkes ned i jorden. Nemt og enkelt.

Der er så hyggeligt at sidde ude til langt ud på de tidlige nattetimer med familie og/eller venner i dæmpet belysning. En sådan belysning kan denne solcellelampe skabe.

Desværre bliver mange insekter også tiltrukket af hyggebelysningen, og det kan ødelægge hyggen. Denne solcellelampe er samtidig også en insektdræber. Så når insekterne tiltrækkes af lyset, dør de.

Giftfri og miljøvenlig

Insektdræberen bruger ingen kemikalier eller giftstoffer, og lampen bruger ikke strøm. Insektdræberen virker med 1 AA-batteri, og lampen bliver opladet af solens lys. Lampen kan stå ude hele året, så ingen besvær med at opbevare den om vinteren.

Dimensioner: 14 cm diameter (top) x 44 cm Højde

Levering og returnering

Produkter sendes af de enkelte Nytilbud-lager, der er placeret over hele Europa og resten af verden. Leveringstider og forsendelsespriser varierer afhængigt af forhandlerens placering, destinationslandet og den valgte leveringsmetode. Se de fulde leveringsoplysninger

Sendes inden for 24 timer

Standardlevering 39 kr

Vores mest populære mulighed, ideelt til de fleste af vores kunder.

 

Ingen anmeldelser

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk