Dødsboer ryddes og købes

Dødsboer ryddes og købes

Veletableret firma med markedets bedste omdømme

Står du med afviklingen af et dødsbo, er vi klar til at hjælpe dig alle ugens dage.
Ring 50 65 22 22 – vi kan være fremme inden få timer. Vi er en familiedrevet virksomhed, som har købt og ryddet dødsboer siden 1996. Alle vores ansatte er modne, servicemindede og omhyggelige.

Gennemgangen af dødsboet

Vi finder sammen en dag, hvor vi kan gennemgå og vurdere dødsboet.

Gennemgangen tager typisk 30 min. Der kræves ingenting fra jer – I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Alle former for dødsbo har interesse

Vi påtager os gerne rydningen af alle former for dødsboer – dette er lige fra meget værdifulde dødsboer til boer med få eller ingen værdi.

Vi hjælper med alt

  • Køb og rydning
  • Sortering af indboet
  • Bortskaffelse på miljørigtig vis
  • Nedtagning af gardiner og fjernelse af tæpper
  • Fjernelse af hårde hvidevarer
  • Slutrengøring hvis dette ønskes

Kort og godt, så hjælper vi dig med rydningen af dødsboet, uanset opgavens omfang. Vi sørger altid for at sikre dig det bedst mulige resultat.

Hvad koster en rydning af dødsbo og hvad er inkluderet i prisen?

Vi har ingen faste prislister, da alt afhænger af omfanget af selve opgaven. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet, modregnet de arbejdstimer som det tager at rydde dødsboet. Når boet er blevet inspiceret og prisen for arbejdstiden er anslået, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet og I vil derefter få oplyst hvad I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for at få ryddet dødsboet.

Der medfølger altid en mindre slutrengøring af rydningen af dødsboet, som inkluderer en fejning og aftørring af overflader samt vindueskarme.

Derudover har I også mulighed for at tilkøbe en totalrengøring.
Prisen afhænger af antal kvadratmeter, samt selve omfanget af rengøringen og vil typisk ligge på omkring 30-40 kr./kvm. Vi giver altid en 100% tilfredshedsgaranti.

Leave a comment
Stay up to date
Register now to get updates on promotions and coupons.

Shopping cart

×