🚀Billig Levering til DK, NO og SE

Shaktimåtte - Afslapning i hjemmet(8 items)

 1. Akupressur Sømmåtte Shaktimåtte

  En akupressurv Sømmåtte giver afslapning, bedre blodcirkulation, smertelindring, og hjælper dig til at sove.

  En akupressur Sømmåtte kan hjælpe dig som har:

  • Muskelsmerter i ryg, nakke eller skuldre

  • Stress

  • Søvnproblemer

  • Fibromyalgi

  • Whiplash m.m.

  Akupressur Sømmåttens pigge har afrundede spidser så de ikke stikker, men det er en god idé at anvende et håndklæde eller en t-shirt som underlag og på den måde regulere piggenes tryk, hvilket du altid bør gøre hvis du har en sart hud.

  Lig på måtten i 20-40 minutter, helst et par gange om ugen. Du kan sagtens benytte Akupressur-/Sømmåtten hver dag. Følelsen du skal have ved brug af måtten er "nicely painful", altså "skønt smertefuldt", hvorved du opnår den fulde effekt. Vi har alle forskellig smertetærskel, så de fleste mennesker vil skulle ligge på et håndklæde eller have en tynd trøje på. Forsøg dig frem for at finde den rigtige følelse. Måttens pigge er afrundede.

  • Sømmåtten leveres med en udførlig vejledning i, hvor og hvordan du kan ligge på den.

  • Sømmåtten afgiver ingen farlige kemikalier ved hudkontakt. Rengøring sker med vand, og den kan tåle sæbe og opvaskemiddel.

  Massage I hjemmet

  RYG

  Øvelse 20+ minutter

  I begyndelsen kan det række, at du ligger 10-15 minutter per gang på din Shaktimåtte for senere at øge dette til 20-40 minutter. Det er ikke farligt at ligge længere, eller hvis du tilfældigvis falder i søvn. Anvend den når du har tid og lyst, gerne hver dag. Afslapning eller rolig aktivitet anbefales efter anvendelse.

  Shaktis akupressurmåtte er baseret på den indiske pigmåtte. Tusindvis af pigge skaber et tryk mod huden og musklerne, og giver hjælp til cirkulation, afslapning, mental klarhed og velbefindende.

  NAKKE & SKULDRE

  Øvelse 10+ minutter

  Anvend din shaktimåtte eller rul din akupressurmåtte sammen for at skabe tryk under nakke og skuldre. Den her position kan være særligt brugbar, hvis du føler stress og spændinger i kroppen.

  Dårlig holdning ved stående og stillesiddende arbejde kan resultere i spændinger omkring nakke og skuldre. At bruge Shaktimåtten omkring dette område kan virke formildende for dine trætte og spændte muskler omkring nakken og skuldrene.

  FØDER

  Øvelse 5+ minutter

  Dine fødder består af en stor mængde trykpunkter, hvilket gør, at en stående position på Shakti akupressurmåtte giver en dyb akupressureffekt.

  Prøv at stå på Shaktimåtten i begyndelsen af dagen eller sidst på dagen. Begge kan hjælpe den normale cirkulation med at komme i gang, massere trætte fødder eller give dig energi til en god start på dagen.

  Anvend strømper i begyndelsen, for siden at avancere til at være barfodet. Find din shaktimåtte og tilbehør.

  OPBEVARING

  Opbevar altid akupressur /Sømmåtten med piggene vendt nedad eller stående ind mod en væg.

  AKUPRESSUR-/SØMMÅTTENS HISTORIE BEGYNDER I INDIEN

  I Indien er akupressur /Sømmåtten eller Fakir måtten blevet benyttet til afslapningsøvelser, meditation og yoga i tusinder af år af fakirer og yogis. Mange faktorer tyder på, at piggenes pres på ryggen får kroppen til at producere endorfiner.

  ENDORFINER

  Endorfiner er kroppens eget morfin-lignende stof, som bl.a. frigives under motion, kærlighed, sex, berøring og fysisk velbehag - og når du spiser mørk chokolade. Endorfinet giver smertelindring og fysisk nydelse.

  KONTRAINDIKATIONER

  Personer med følsom hud bør være forsigtige ved brug og det anbefales at benytte et håndklæde eller en t-shirt. Personer med skader på huden, må ikke benytte akupressur-/Sømmåtten, da der er stor risiko for at der kan opstå blødninger og blå mærker.

  Personer med svær rygeksem eller psoriasis bør være særlig forsigtig og altid anvende et håndklæde, samt nedsætte brugstiden i starten, for så at finde optimal brugstid. Føler du koldsved, ør eller svimmel under behandlingen, skal du stoppe med det samme. Akupressur-/Sømmåtten må ikke anvendes mod ansigtet eller maven. Anvend ikke akupressur-/Sømmåtten mens du kører bil eller arbejder med opgaver der kræver fokusering.

  Efter anvendelse kan du føle dig ør. Det er helt ufarligt og beror på endorfinudskilning. Du kan også opleve hovedpine, uro eller blive øm. Dette er helt normalt, da kroppen oplever en pludselig afspænding. Nogle personer oplever varmeudslet på ryggen efter brug. Vask ryggen med køligt vand hvis du oplever dette. Det er ganske ufarligt.

  Personer med piskesmæld (Whiplash) kan opleve uro og en gang imellem få ondt i nakken. Dette sker fordi nakken er et vigtigt balanceorgan. Når du kronisk er spændt i nakken og skuldrene, bliver nakken tvunget i en ny stilling. Når musklerne bliver afspændt opstår en ny balance, der kan give uroen.

  Lig fx hver anden dag i 15 min. til kroppen har vænnet sig til behandlingen. Læg hellere et tykke klæde imellem ryggen og måtten. Afbryd ikke behandlingen tidligere end efter 15 minutter.

  1. Ikke egnet til følsom hud.

  2. Ikke egnet til børn.

Kurv

×

Powered by: Shopland.dk